Win met BINGO 75 en speel gratis mee!

Geniet van ons geweldige online Bingo 75 casino spel geheel gratis of zet echt geld in en win tot wel 100 keer je inzet! Bij onze gratis online bingo kan je zelf kiezen hoeveel kaarten je koopt (1 tot 4) en met een waarde van tussen de $0,25 en $1,00 per kaart of ticket. Vervolgens kies je hoeveel getallen er worden getrokken. 35, 45 of 55, Het is compleet aan jou! Op rijen, diagonalen en colommen wordt 5 maal inzet uitbetaald, op 2 rijen 10 maal, op 3 rijen 30 maal, op 4 rijen 50 maal en op een volledige bingokaart zelfs 100 maal!


Speel ons online bingo spel urenlang gratis of zet een beetje echt geld in en win die gigantische jackpot vandaag nog!

Hoe speel ik Bingo 75?

Deze online bingo variant vereist een beetje oplettendheid, dus hier even wat tips. Je kunt online bingo 75 met minimaal 1 bingokaart en maximaal 4 bingokaarten tegelijkertijd spelen. Hoe hoger je inzet per bingokaart, hoe hoger de prijs of uitbetaling zal zijn van de eventuele bingo jackpot die je kunt winnen.

Het werkt voor de rest een beetje het zelfde als echt bingo. Je moet, zodra de nummers ”gecalled” worden, deze afstrepen op je bingokaart(en). Er is geen auto-dab functie en je moet wel een beetje snel met de muis zijn. Het leuke hieraan is dat de andere bingospelers dit ook hebben en er dus een beetje dezelfde behendigheid bij komt kijken als bingo in het echt. Zo is online bingo toch een beetje leuker he?

Let goed op dat wanneer je eenmaal meedoet aan een speelronde de bingoballen beginnen te vallen. De bingoballen hebben gelukkig wel ieder een kenmerkende kleur die aangeeft in welke rij van de bingokaart deze bingobal zich bevindt. Zo is online bingo toch wat gemakkelijk dan echt bingo maar toch dien je op je bingokaart de getrokken getallen tijdig aan te kruisen. Let dus goed op dat je al je getrokken nummers tijdig afvinkt!

Als je een volledige lijn hebt, moet je direct op de knop BINGO onderaan de online bingokaart drukken! Vergeet dit niet en druk ook zeker niet de vroeg: een valse bingo wordt afgestraft en je kan vervolgens niet meer verder spelen met de desbetreffende valse online bingokaart. Het is om deze reden belangrijk bij dit bingospel en eigenlijk elke vorm van online bingo, dat je alleen klikt op de BINGO knop als je daadwerkelijk bingo hebt.

Hoe werken de uitbetalingen bij deze versie van online bingo?

Bij deze online bingo variant verschillen de uitbetalingen naar gelang je 35, 45 of 55 trekkingen speelt. Hoe minder trekkingen, hoe hoger de uitbetalingen per lijn of ander figuur. Natuurlijk heb je bij minder trekkingen minder kans dat je een lijn, kolom of diagonaal krijgt en daar hebben de spelmakers goed aan gedacht!