Kaartspel Patience is het meest gespeelde kaartspel op internet

Het kaartspel Patience is het meest gespeelde spel op internet. Speel hier onze versie van het kaartspel Patience met extra grote kaarten, mooie grote kaartsymbolen en zonder download of app. Je kunt direct beginnen te spelen door op deel 1 of deel 3 te drukken.
Het mooiste kaartspel Patience van Vlaanderen

We bieden het mooiste patience spel van Vlaanderen en Belgie. Speel gratis en direct en beleef het zelf. Nog niet eerder was er een Solitaire kaartspel speciaal voor Belgische spelers. Doe nu mee en probeer de high score te bereiken!

Kaartspel Patience met Twee Boeken Kaarten

Heb je ooit al van Tournament of Emperor gehoord? Beide zijn het een kaartspel Patience, dit wil zeggen dat je ze op je eentje kunt spelen. Een groot verschil met Klondike (het Patience spel dat je gewoon bent) is dat je ze met twee boeken kaarten speelt.

Kaartspel Patience Tournament

Dit is een kaartspel Patience dat je als volgt opstelt. Na de kaarten goed geschud te hebben, deel je twee kolommen van vier kaarten elk. Dit is de reserve. Als er geen aas of heer tussen deze kaarten zit, moet je opnieuw schudden en delen.

Hierna worden zes stapels van vier kaarten elk in het speelveld gedeeld. Het doel van dit kaartspel Patience is om in elke kleur een aas en een heer te bevrijden en hiermee een hele reeks te vormen. Wanneer je acht volle stapels op de afleg stapel hebt, win je.Het Freecell kaartspel Patience Spelen gaat als volgt, je kunt kaarten van de reserve of het speelveld op elk moment naar de afleg stapel verplaatsen zolang het de reeks vervolledigd in de juiste kleur. Je kunt geen kaarten binnen het speelveld of kaarten van de reserve naar het speelveld verplaatsen

Plaatsen in de reserve mogen maximaal een kaart houden. Wanneer een plaats leeg is, kun je een kaart van het speelveld naar deze lege plaats verplaatsen. Als een stapel in het speelveld leeg is, wordt deze tijdens het kaartspel Patience direct aangevuld met vier nieuwe kaarten van de stock.

Zo speel je dit kaartspel verder tot je geen zetten meer hebt. Dan deel je vier kaarten boven op de stapels. Wanneer de stock leeg is, kun je tweemaal een herdeling aanvragen. Dit wil zeggen dat je van rechts naar links alle kaarten op elkaar legt en opnieuw vier kaarten in elke kolom deelt.

Emperor kaartspel Solitaire

In dit kaartspel is het de bedoeling om alle azen te bevrijden en in kleur op te bouwen tot heren. Om te beginnen deel je tien kolommen met elk vier kaarten. Alleen de bovenste kaart is open, de andere drie zijn gedekt.

Net als bij het kaartspel Patience mag je stapels maken in aflopende waarde en afwisselend tussen zwart en rood. Volgens sommige regels mag je deze stapels verplaatsen, maar andere versies laten dit niet toe.

Wanneer je geen geldige zetten meer hebt, mag je een voor een de kaarten van de stock beginnen om te draaien. Wanneer je ze niet kunt spelen gaan ze naar de afval stapel. Je verliest het kaartspel Patience wanneer de stock leeg is en je wint als je alle kaarten naar de afleg stapel kunt krijgen.

Emperor is dus een grotere versie van het bekende kaartspel met als uitzondering dat je kaarten een voor een moet verplaatsen in het speelveld. Ook mag je op lege plaatsen eenderwelke kaart spelen, het hoeft geen heer te zijn.

genoeg gechreven over Patience, het is tijd om te spelen. 2 Opties, of het kaartspel patience downloaden of direct spelen!