Kaartspel Patience Downloaden

Het kaartspel patience downloaden was nog nooit zo gemakkelijk, het enige wat u hiervoor hoeft te doen is via de telefoon of tablet naar de app store of play store te gaan om hierop zoek te gaan naar Patience of Solitaire. Echter om het nog makkelijker te maken speel je hier direct Patience, het meest gespeelde kaartspel op internet!

download-patience-app

Het kaartspel Patience downloaden doe je via de Apple Store of de Google Playstore. Hier ga je op zoek naar een Patience Android. Zoek voor meer resultaten op Solitaire. Vervolgens klikt u de variant die u het meeste aanstaat aan en gaat u die downloaden. Is het spel 100% gedownload, dan kunt u deze openen en gaan spelen. Zo eenvoudig is het om het kaartspel Patience te downloaden. Wilt u dit op een PC of laptop doen, dan komt het op hetzelfde neer, al moet u hier extra goed opletten dat u het via een betrouwbare website doet. Op die manier voorkomt u dat u troep downloadt op uw PC of dat u zelfs een virus downloadt. Gelukkig krijgt u op de meeste computers tegenwoordig een foutmelding in beeld wanneer u een onveilige pagina opent. Indien u met apple werkt dan opent u de apple store en gaat u op zoek naar een Patience IOS.

Welk Kaartspel Patience Downloaden?

Wie in de app of play store gaat kijken, zal al snel door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Er zijn zoveel verschillende soorten patience en ook onder zoveel namen. Welke variant is nou het beste om te gaan downloaden? Wel, als u een patience app gaat downloaden, dan zal u zelf moeten bedenken welke variant u wilt gaan spelen. Wilt u klassiek patience gaan spelen, dan kunt u hierop zoeken of op bijvoorbeeld classic solitaire. Wilt u echter een andere variant downloaden dan zal u dit zelf aan moeten geven. Hoewel er in de store een heleboel opties aangeboden worden, zal u zelf aan moeten geven welke variant u zoekt. Weet u alsnog niet welk kaartspel patience te downloaden? Dan kunt u nog kijken naar de beoordelingen en recensies die andere mensen hebben achtergelaten. Een slechte recensie hoeft niet te betekenen dat het een slecht spel is, zijn er meer mensen die klagen of een slechte beoordeling achterlaten, dan kan het verstandig zijn om uit te kijken naar een ander kaartspel patience om te downloaden.

Weet u niet welke Solitaire variant u wilt proberen?

Als u niet weet welke vorm van het kaartspel patience u wilt downloaden, dan kunt u wellicht beginnen met Freecell, Klondike of classic solitaire bijvoorbeeld. Wilt u liever een uitdaging, zoek dan op Algerijns patience of bijvoorbeeld dubbel patience. Bij beide varianten van het spel wordt er gebruik gemaakt van twee kaartspellen waardoor het spel zeker ingewikkelder en strategischer wordt.

Hoe speelt u Patience op een mobiel apparaat?

U speelt patience op een mobiel apparaat feitelijk hetzelfde als op de computer. Alleen gebruikt u bij een mobiel apparaat de swipe functie in plaats van de muis. Na het kaartspel patience downloaden, kunt u vaak meteen beginnen met spelen. Als u speelt op een telefoon is het aangeraden om deze dwars vast te houden zodat u het speelveld beter kunt overzien. Verder werkt alles hetzelfde als wanneer u met een muis zou spelen. Veel mensen vinden het verplaatsen van de kaarten met de hand gemakkelijker en leuker dan met de muis. U moet er enkel wel op letten dat u geen twee kaarten tegelijkertijd probeert te verplaatsen. Het is ook mogelijk te spelen om Patience te spelen zonder download. Kies voor Patience HTML5 en zie daar alle in de browser te spelen solitaire games.