Kaartspellen

Speel de beste kaartspellen op patience spelen be, de leukste gratis patience en solitaire kaartspellen, gratis te spelen zonder reclame

Kaartspellen Spelen

Hoewel het niet bekend is wanneer precies kaartspellen zijn ontstaan wordt er toch beweerd dat het eerste bekende kaartspel werd gespeeld in China in de 17e eeuw. Kaartspellen zijn spellen welke worden gespeeld met een set speelkaarten welke onderverdeeld zijn in harten, klaveren, schoppen en ruiten. Elke set kaarten bestaat uit 52 speelkaarten waarmee door de eeuwen heen veel mooie spelvariaties zijn bedacht.

kaart spellen

Een van deze spelvariaties is het patience kaartspel, ook wel klondike patience of solitaire on line genoemd. Deze kaartspellen worden gespeeld door 1 persoon en zijn uitstekend om een verloren uurtje op te vullen of gewoon omdat u het leuk vind om met kaartspellen bezig te zijn.

Patience of Solitaire is niet erg moeilijk om te spelen en het doel van het spelen van deze kaartspellen is om alle kaarten weg te spelen in vier stapels naar eigen soort. Dus u maakt een stapel klaveren, harten, schoppen en ruiten oplopend van de aas tot en met de koning. Voordat u het spel gaat spelen raden wij u wel aan om eerst even de gratis patience spelen spelregels door te lezen, op die manier weet u precies wat u moet doen en wat u te wachten staat als u een van deze kaartspellen gaat spelen. Als u de regels van het spel goed kent is het ook erg leuk om bepaalde strategie├źn en tactieken toe te passen zodat het spel nog leuker en spannender wordt.

Online Kaartspellen

Met de huidige technieken op het internet kunt u tegenwoordig ook op het internet terecht voor het spelen van veel mooie kaartspellen. Ook het Patience spel is volop te spelen bij de aanbieders op het internet en vaak kunt u deze kaartspellen gratis maar ook voor geld spelen. Het gratis spelen van kaartspellen zoals freecell solitaire, spider solitaire en bv Crescent solitaire is natuurlijk erg handig om te oefenen en te kijken welke variaties er allemaal te spelen zijn. Voordeel hiervan is dat u eindeloos kunt blijven spelen en wanneer u denkt slechte kaarten te hebben gekregen, kunt u eenvoudig overstappen naar een nieuw spel. De uitvoeringen van de kaartspellen die u online kunt spelen zijn vaak ook erg mooi en voorzien van duidelijke spelomschrijvingen. Natuurlijk is het spelen van kaartspellen met echt geld nog veel spannender, u kunt dan echte prijzen winnen maar ook verliezen.

Als u met echt geld kaartspellen gaat spelen dan moet u een spelersaccount hebben. Hiervoor gaat u naar een spelaanbieder van uw keuze en registreert u zich. Hierbij moet u een aantal persoonlijke gegevens invullen en een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Bij een volgend bezoek kunt u dan gewoon inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dan geld op uw account storten en kijken welke kaartspellen u met echt geld wilt gaan spelen.

Kaartspellen en toernooien

Via het internet zijn er ook vaak leuke kaartspellen te spelen in toernooivorm. Er zijn bijvoorbeeld Patience toernooien waarbij u leuke prijzen kunt winnen. Hierbij gaat het erom dat u zoveel mogelijk spellen uitspeelt binnen een bepaalde tijd. De speler met de meeste uitgespeelde spellen wint dan de eerste prijs, degene daarna de tweede prijs enzovoort. Als u mee gaat spelen met bijvoorbeeld een Patience toernooi. Dan is het belangrijk om altijd eerst de voorwaarden en spelregels na te lezen. Zo dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Per spelaanbieder of online casino kunnen deze regels nog wel eens verschillen.