Speel nu GRATIS de meest populairste KAARTSPELLEN VOOR 1 PERSOON! 

Of je nu een supergrote fan bent van Patience, Spider, Freecell, Solitaire of Klondike, op Patiencespelen.be hebben wij voor iedere kaartspellen voor 1 persoon liefhebber wat wils! Test je geduld of patience 😉 en speeltactieken met een van de vele kaartspellen voor 1 persoon die wij op onze site geheel gratis en reclamevrij aanbieden zonder ook maar iets te hoeven installeren of downloaden. 

Online kaartspellen voor 1 persoon spelen

Je kent het vast wel, je zit thuis achter de computer en hebt geen zin om te kaarten tegen andere spelers maar om gewoon even je eigen brein te scherpen. In dit vaakvoorkomende geval voor de echte patience fans onder ons zijn kaartspellen voor 1 persoon natuurlijk ideaal. Om deze reden hebben wij patiencespelen.be opgericht! 

Bij ons wordt je zoals je hierboven kunt lezen niet lastig gevallen met irritante pop-ups of andere reclame en hoef je ook niks te downloaden of installeren. Je wacht simpelweg tot de Flashbrowser geladen is en je kan direct online kaartspellen voor 1 persoon spelen! We hebben diverse kaartspellen voor 1 persoon beschikbaar, waar vanuit je kunt kiezen via het hoofdmenu. 

De kaartspellen voor 1 persoon die wij aanbieden op onze website zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen de grafische kwaliteit maar ook de muziek is echt top vergeleken met andere patience software-aanbieders. Neem een kop koffie erbij en speel uren je favoriete kaartspellen voor 1 persoon terwijl je helemaal relaxed in het spel zit en dat helemaal gratis en reclamevrij, zonder dat je ook maar iets hoeft te downloaden of te installeren. Onze kaartspellen voor 1 persoon zijn overigens naast alleen op laptops en PC’s ook prima op smartphones en tablets te spelen. Soorten online kaartspellen voor 1 persoon

Wij bieden op onze website, zoals je misschien al wel hebt gezien in het hoofdmenu, verschillende soorten kaartspellen voor 1 persoon aan. Dus, het maakt niet uit van welk kaartspel je nu precies fan bent, wij hebben echt voor iedere kaartspellen voor 1 persoon speler wel een ideaal spel. Daarnaast breiden wij onze website ook steeds verder uit, dus je kan rekenen op een steeds uitgebreider spelaanbod!   

Op dit moment bieden wij aan:

– Spider Solitaire

– Freecell Solitaire

– Patience Klondike

– Freecell Solitaire

Je kan meer te weten komen over de verschillende kaartspellen voor 1 persoon op onze website door in het hoofdmenu op het desbetreffende spel knopje te klikken. Zo kan je bij elk spel niet alleen de regels inlezen maar bijvoorbeeld ook de geschiedenis van de diverse spelvarianten te weten komen. Wellicht bijzaak maar desalniettemin interessant voor de echte patiencefan! Wist je trouwens dat er wel meer dan 1,000 patiencevarianten zijn, allemaal met hun eigen speciale regels? Spelers maken er een steeds strategischer spel van en dat maakt het juist zo leuk! Hoewel het wellicht een van de oudste kaartspellen ter wereld is, is er iedere dag op het gebied van patience wel wat nieuws te bedenken!