Speel hier nu GRATIS en reclamevrij de razend populaire PAI GOW!

Pai Gow en met name Pai Gow Poker is de Europese versie van het originele Chinese Pai Gow. In plaats van Chinese dominostenen te gebruiken gebruikt dit spel speelkaarten met pokerhandwaarden. In eerste instantie kan dit spel verwarrend en overweldigend lijken maar met een beetje oefening kan dit je nieuwe favoriete casinospel worden!
Om Pai Gow Poker te spelen, doet elke speler een minimale inzet voordat de kaarten worden gedeeld.

Elke speler, inclusief de dealer, krijgt zeven kaarten uit een standaard kaartspel van 52 kaarten plus één Joker. Met deze zeven kaarten moet elke speler twee pokerhanden maken. Een van de handen is een “hoge” hand van vijf kaarten (ook wel de grote hand genoemd) en een “lage” hand van twee kaarten (of de eerste hand). Nadat elke speler zijn hand van vijf kaarten en twee kaarten heeft gemaakt, onthult elke speler, inclusief de bankier of dealer, zijn of haar kaarten.

Om de speler te laten winnen, moet de speler beide handen winnen; hun hoge en lage hand moeten sterker zijn dan de hoge en lage hand van de bank. Deze uitkomst resulteert erin dat de speler de hele ronde en dus inzet wint.

Als alternatief, als de dealer beide handen wint, verliest de speler zijn inzet. Als een speler één hand wint en de dealer wint een andere hand, resulteert dit resultaat in een gelijkspel en wordt er geen geld uitgewisseld. Dit wordt ook wel een ”Push” genoemd. Als de speler- en bankiershanden echter dezelfde zijn, is dat een overwinning voor de bankier. Bijvoorbeeld: als de speler en de bankier allebei een Aas Koning hebben voor hun hand van twee kaarten, is dat een overwinning voor de bankier en niet voor de speler.Je wilt de “huismanier” spelen als een algemene richtlijn. Als je bijvoorbeeld twee paren krijgt, zijn er twee manieren om deze hand te spelen: het twee paar splitsen of behouden als je hand van vijf kaarten en de twee op één na hoogste kaarten plaatsen als je hand met twee kaarten. Als je het niet zeker weet, vraag het dan aan de dealer en hij of zij zal u laten weten hoe het huis deze hand zou samenstellen. Weet dat de uiteindelijke beslissing over hoe je de hand wilt instellen, volledig aan jou is.

Als je ervoor kiest om beide paren in je hand van vijf kaarten te houden, heb je een grotere kans om naar de bankier te pushen. Het is belangrijk om te onthouden dat je handrangschikking de beide handen van de bankier moet verslaan om te winnen bij Pai Gow Poker.

Volgens de regels moet de waarde van je hand met vijf kaarten hoger zijn dan die van je hand met twee kaarten. Dus houd als vuistregel je hogere paar in je hand met vijf kaarten en plaats het lagere paar in je hand met twee kaarten. Op de lange termijn geeft deze Pai Gow-handstrategie je een grotere kans op succes.

Net als bij elk ander kaartspel zijn er honderden situatiespecifieke strategieën die een deskundig niveau van kennis en ervaring vereisen. Maar voor de beginnende of gemiddeld ervaren speler kan het volgen van deze Pai Gow-handstrategie hopelijk leiden tot een succesvolle en plezierige ervaring de volgende keer dat je een Pai Gow-tafel bezoekt! Probeer Pai Gow gratis op Patiencespelen.nl.