Speel nu GRATIS en reclamevrij PATIENCE ANDROID!

Ben jij ook degene die nog trouw is gebleven aan de Samsung of een ander Android toestel? Dan zijn er ook voor jou Patience apps beschikbaar om te downloaden. Als je geen zin hebt om steeds naar een website te gaan voor Patience spellen, kun je ervoor kiezen om het kaartspel terug te brengen naar jouw Android toestel. In dit artikel lees je over het Androidsysteem en hoe je het wereldberoemde kaartspel op jouw toestel zet.download-patience-app

Het mobiele besturingssysteem van Google

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Dit systeem is ontwikkeld door Android Inc, dat in 2005 door Google is overgenomen. De bedoeling van Android was om een besturingssysteem te ontwikkelen voor camera’s met ingebouwde ondersteuning voor cloudmogelijkheden. Inmiddels is Android niet meer weg te denken als het gaat om smartphones.

Je komt Android echter tegenwoordig niet alleen op smartphones tegen, maar ook op horloges, televisies en auto’s. Android is het meest verkochte besturingssysteem op mobiele telefoons. Grote kans dat jij ook een Android smartphone hebt dus. Naast een smartphone kun je ook apps zetten op de tablet. Mocht je dus een patience spel willen spelen op de tablet, dan is dat ook mogelijk middels een app. Hoe je precies een app zet op jouw Android apparaat, lees je verder hieronder.  Patience app downloaden binnen Android

Met Android kun je apps op jouw apparaat zetten, waaronder ook Patience apps. Het is erg makkelijk om nieuwe apps te downloaden. Als je een app wilt zetten op jouw smartphone, kun je daarvoor de ‘Playstore’ openen. Hierin kun je de gewenste app opzoeken en downloaden. Android heeft net als IOS een ruime keuze uit verschillende Patience apps, er is voor ieder wat wils. Bij de apps staan ook hoeveel ruimte de app in beslag neemt en beoordelingen van anderen.

Als je het belangrijk vindt dat er niet te veel reclame tussendoor komt, kun je tussen de beoordelingen daarnaar zoeken. Vind je juist het moderne aspect van een app belangrijk of een mooi vormgeving, dan zijn daar ook vaak beoordelingen over te vinden. Zodra je een Patience app hebt gevonden die jij wilt uitproberen, kun je op de knop ‘Installeren’ klikken. Hij wordt dan gedownload en de voortgang van het downloaden is te volgen. Het is verstandig om, als dat lukt, de app op WIFI te downloaden.

Dit gaat meestal sneller en is goedkoper. Zodra de app is gedownload, kun je ervoor kiezen om vanuit de ‘Playstore’ de app te openen. Als je tijdens het downloaden de ‘Playstore’ hebt afgesloten, is dat geen probleem. Dit heeft namelijk geen invloed op het download proces. Je kunt dan op jouw telefoon of tablet de app alsnog opzoeken en openen. Je klikt dan de app aan en dan kan je beginnen met het uitproberen van de app.

Deze Patience apps mogen niet op jouw Android apparaat ontbreken

Nu je weet hoe je makkelijk en snel apps kunt downloaden op jouw smartphone of tablet, kun je door naar het echte werk: de beste Patience apps vinden! Geen stress, het onderzoek is al voor je gedaan. Hier volgt een overzicht van Patience apps die niet op jouw Android apparaat mogen ontbreken. Ready, (card)set, go!

Solitaire Dungeon Escape, ontwikkeld door Jose Varela Board

Deze app neemt je mee in een verhaal waarbij je een prinses moet redden uit een kooi in de kelder, die bewaakt wordt door een draak. Als je dus van fantasie en historie houdt, is de vormgeving alleen al een aanrader. De muziek en het ontwerp geven je ook het gevoel alsof je in een kasteel rondloopt. Je moet door middel van 16 potjes de sleutel bij elkaar sparen, zodat je de deur van de kooi kunt openen. Als je een potje niet kunt uitspelen, moet je het potje opnieuw doen.
Het spel is niet Patience Solitaire, maar lijkt meer op Freecell. Tegenover het mooie ontwerp, het leuke verhaal en de prachtige geluidseffecten staat wel het nadeel dat er veel advertenties tussendoor komen.

Vampire Solitaire, ontwikkeld door XPGames

Als je nog even wilt blijven hangen in fantasie en spanning, dan is ook Vampire Solitaire de moeite waard. De vormgeving is ook hier erg goed, de details zijn passend in het thema en erg mysterieus. Je hebt tussendoor minder reclame, wat het spelen fijner maakt. De muziek is rustgevend, maar sommige geluidseffecten die tussendoor komen als je een goede zet hebt gemaakt, vallen wel weer uit toom. Je kunt er wel voor kiezen om het geluid uit te zetten.

Patience, ontwikkelt door Classic Solitaire Card Games

In deze Patience app kun je echt het klassieke Patience spel spelen. Je hebt hierin ook keuze uit verschillende soorten achtergronden en kaarten. Het is een prachtig spel zonder veel onderbrekingen. In de app kun je kiezen voor een potje waar je sowieso gaat winnen of een spel waar dat nog niet bepaald is. Op die manier kun je de lat zo hoog leggen als je zelf wilt.