Hoe werkt Patience spelen via een Patience App?

U kunt op uw telefoon of tablet eenvoudig een app downloaden die ervoor zorgt dat u patience kunt spelen. Het grote voordeel aan het downloaden van een patience app is dat u hierdoor niet online hoeft te spelen, maar meteen kunt gaan spelen op de telefoon. U heeft hier vervolgens ook geen internet voor nodig – iets wat ook handig kan zijn als u in een omgeving bent met slecht signaal of geen Wifi.

Het enige nadeel aan een patience app wat meteen toegelicht moet worden, is dat veel van de gratis apps nog een vorm van reclame hebben. Het kan dus voorkomen dat u met enige regelmaat reclame weg moet klikken of uit moet kijken voordat u verder kunt spelen. Vaak kan dit opgelost worden door de patience app te kopen of door een klein bedrag te betalen waardoor u geen reclames meer te zien krijgt. Dat is dan een eigen keuze.

download-patience-app

Hoe werkt een patience app?

U gaat eenvoudig naar de Apple Store of de Play Store op de telefoon en zoekt daar naar een patience app. Die kunt u vervolgens downloaden en zodra deze gedownload is, kunt u deze openen en gaan spelen. Hoe de app verder werkt, is afhankelijk van de keuze die u maakt, want als u de patience app voor Klondike downloadt, zal deze anders werken dan de app voor patience spider. Bij de meeste apps kunt u vervolgens als u deze gedownload heeft en de eerste keer opent, de instellingen aanpassen. Dit zodat het spelletje patience straks helemaal gaat zoals u dat wilt. Patience downloaden windows 10 is een versie uitgebracht door Microsoft maar tegenwoordig is Patience spelen aantrekkelijker geworden omdat je niet perse hoeft te downloaden.

Ik wil geen patience app downloaden maar wel spelen

Als u geen app wilt downloaden, dan kunt u ook gewoon op zoek naar een versie van patience die u online kunt spelen zoals Freecell. Dit werkt net zo goed als een app maar daar moet wel aan toegevoegd worden dat u hiervoor een goede internetverbinding nodig heeft om te kunnen spelen. Het zou zonde zijn als u het potje patience net aan het winnen bent en dat u dan de verbinding kwijt bent zodat er niet verder gespeeld kan worden. Gelukkig kunt u bij patience op een later moment waarop de internetverbinding zich herstelt het spelletje vaak zonder problemen afmaken. Let echter wel; op gaat u in het online casino patience spelen dan gaat dit uiteraard niet op! Dan heeft u het potje patience verloren en bent u de eventuele inzet kwijt.

Patience Regels om online te spelen op je Ipad

De regels voor patience zijn afhankelijk van de variant die u gaat spelen. Voor patience zijn er verschillende varianten te vinden die elk eigen patience solitaire regels hebben. Wilt u klassiek patience spelen, maar kunt u dit niet meteen vinden? Zoek dan op patience Klondike; dat is de klassieke variant die we eigenlijk allemaal wel kennen.

Wilt u graag iets meer spannends spelen? Probeer dan patience spider of zelfs dubbel patience – het zal u niet teleurstellen al zal u wel even moeten wennen aan de aangepast regels. Niet elke variant maakt gebruik van het feit dat u een rode kaart op een zwarte kaart moet leggen. Bij sommige mag u enkel soort op soort leggen of kunt u kolommen niet verplaatsen – maak uw keuze en download de patience app of speel online. Blijf net zo lang zoeken tot u een kaartspellen vind wat bij u past.