Gratis Patience App

Waarom moeilijk doen als het makkelijk, snel en kosteloos kan? Juist, we hebben het over de installeren van een Gratis Patience App. Natuurlijk kan je websites blijven bezoeken die ook gratis zijn, maar dat is toch wat omslachtiger dan een app. Het voordeel van een app is namelijk dat je die altijd binnen bereik hebt en ook makkelijk kan vervangen met een andere app. In dit artikel lees je verder wat Patience precies is, de patience solitaire spelregels en hoe je gratis een app kan downloaden en gebruiken. Zodra je een app hebt, wil je namelijk niet meer anders!

download-patience-app

Het Patience kaartspel

Patience is vroeger begonnen als tarot set en een manier om de toekomst van mensen te voorspellen. Won de waarzegster een potje, dan zag de toekomst er rooskleurig uit. Verloor de waarzegster echter een potje (en dat kwam veel vaker voor), dan wachtte iemand onheil. Het heeft niet lang geduurd of mensen kwamen erachter dat je ook een ontspannen kaartspel ermee kon spelen. Patience Solitaire werd een spel die je alleen speelde, om de tijd door te komen uit verveling of juist om wat stoom af te blazen na een dag hard werken.

Het zou goed kunnen dat je al wist wat kaartspel het is. Het kaartspel bestaat namelijk al jarenlang. Het werd in Nederland vooral bekend toen het spel standaard in het Windows computersysteem stond. Nog steeds spelen dagelijks miljoenen mensen dit kaartspel, van jonge mensen tot ouderen. Het spel is namelijk geschikt voor iedereen en een Patience app bevat meerdere niveaus, zodat je als beginner rustig kunt starten en als ervaren speler jezelf kan blijven uitdagen. Het idee van Patience kaartspel is simpel: het doel is om alle kaarten zo snel mogelijk weg te spelen in vier stapels, van Aas tot Koning. Hierbij moet je wel rekening mee houden dat de symbolen bij elkaar moeten. Je mag dus niet zwart en rood om en om gebruiken in de bovenste vakken. Die bepaalde volgorde speel je weg in het speelveld. Daar geldt dat je begint met de Koning en eindigt met de twee. De Aas speel je namelijk weg op de bovenste vlakken.

Gratis de Patience app downloaden en gebruiken

Als je Patience hebt leren kennen door Windows, herinner je je vast nog het basic groene speelveld, de sober vormgegeven kaarten en het feit dat als je geen stap verder kon, je uiteindelijk wist dat je ging verliezen. Dat wordt met het gebruik van de Gratis Patience app wel anders! Om dit te ervaren moet je dus eerst de app gaan downloaden. Dit kan door naar de bestemde app op jouw smartphone of tablet te gaan, de app te downloaden die jou het leukste lijkt en hem vervolgens te installeren. Het hangt erg van jouw persoonlijke voorkeur af welke app het meest geschikt is voor jou. Als je nog de nostalgie van de Windows computer wil behouden, dan is een app met weinig variatie in de vormgeving iets voor jou. Je kan dan op ‘traditioneel Windows Patience app’ zoeken naar de juiste app. Wil je eerst weer eens ervaren hoe het is om dat nostalgische spel te spelen? Op patiencespelen.be staat het spel voor je klaar! Hier kun je patience gratis downloaden android. Met android wordt bedoeld het besturingsysteem in Windows. Patience wat je op dat besturingsysteem noem je dus een Patience Android.

Je kan er ook voor kiezen om een modernere app te downloaden met meer mogelijkheden. In de meeste apps zijn meerdere vormgevingsontwerpen beschikbaar en kun je zelfs de speelkaarten aanpassen naar eigen smaak. Als je op zoek bent naar wat meer sensatie, zijn er ook voldoende apps beschikbaar met een verhaallijn of wat meer beleving. Een keerzijde bij deze apps is wel dat de vormgeving ervoor zorgt dat er veel advertenties tussendoor komen, soms zelfs tijdens een potje Patience.

Dit moet je weten over Gratis Patience app

Als je eenmaal de geschikte app hebt gekozen, is het tijd om te downloaden. Daarna kan je eerst naar de instellingen gaan om de app naar jouw voorkeuren aan te passen. Een nieuwe vormgeving, mooi gekleurde kaarten, het geluid eventueel uit en je bent klaar om te spelen! Je kan in een app keuze hebben uit verschillende soorten Gratis Patience spellen. Je hebt natuurlijk het traditionele Patience kaartspel, maar ook FreeCell Solitaire. Dit is net even wat anders, maar net zo leuk! De Gratis Patience app maakt het ook makkelijker om fouten te maken. Als je een zet hebt gedaan en je komt snel tot de ontdekking dat je dat beter niet had kunnen doen, dan kun je op de ‘ongedaan’ knop drukken. De weggespeelde kaart komt dan weer tevoorschijn! Daarnaast is het ook mogelijk om af en toe hints op te vragen. Het zou namelijk jammer zijn als je ziet dat je nog een aantal kaarten weg te spelen hebt, maar je even niet meer weet wat de volgende stap wordt. Deze handige tools zijn allemaal verwerkt in de Gratis Patience app.