Patience Downloaden Windows 10

Je hebt zoveel kunnen genieten van patience spellen op je computer dankzij Microsoft. Nu heb je een nieuwe pc en deze mist een vitaal onderdeel. Waar kun je dan Patience downloaden Windows 10 om je terug van dit brein-teasend tijdverdrijf gebruik te maken?

Waar Patience Downloaden Windows 10

Solitaire kaartspellen komen misschien niet meer basis bij elke installatie van Microsoft Windows, toch kun je ze gemakkelijk vinden. Beter nog, de 30 jaar oude Microsoft Solitaire Collection heeft een heuse revamp gekregen. Om Patience downloaden Windows 10 moet je in de Microsoft Store zijn daar kan je bijvoorbeeld ook Freecell spelen.

Patience downloaden Windows 10 of Patience online spelen is nog steeds volledig gratis en neemt amper plaats in op je computer. Je hoeft enkel op de knop “Downloaden” te klikken en de rest gaat vanzelf. Wanneer het allemaal gedownload en geïnstalleerd is, kun je de applicatie openen en zul je versteld staan van de nieuwe interface met tal van frisse spellen en modi.Nieuwe Patience en Solitaire Spelen

Microsoft Windows 10 komt met twee spellen die voorheen niet te vinden waren. Je hebt TriPeaks waar je kaarten probeert weg te spelen door altijd kaarten met een waarde net een hoger of lager van het tableau naar de aflegstapel te spelen. Dit tot de drie pieken, vandaar de naam, weggespeeld zijn.

Daarnaast krijg je ook Pyramid bij Windows 10. Een spel waar de kaarten, net zoals je verwacht had, worden gedeeld in een piramidevorm. Je moet twee kaarten combineren, zodat de som van hun waarde 13 is. Een zes met een zeven dus, of een boer met een twee.

Deze mag je dan uit het spel verwijderen tot je de piramide hebt opgelost. De bovenste kaarten van het dek en de aflegstapel zijn ook beschikbaar en heren mag je meteen wegspelen. Toch is het uitdagender dan je zou denken.

Als onze favoriete functie komt Patience downloaden Windows 10 ook met dagelijkse uitdagingen. Dit geeft je elke dag leuke nieuwe puzzels waarvan je weet dat je ze kunt oplossen. Zo onderhoud je je brein door het van aangename vraagstukken te voorzien.

Daarnaast krijg je ook de sterrenclub van Solitaire Windows 10. Hier is het de bedoeling dat je jezelf verbeterd in elk spel. Hoe beter je wordt, hoe moeilijker de puzzels zullen worden om je steeds te laten verbeteren. In het begin gaan ze snel, je kunt zelfs veel van de raadsels in een minuut oplossen.

We zullen je niet langer ophouden want we zien dat je helemaal klaar zit om aan dit avontuur te beginnen. Vergeet niet om eerst Patience te downloaden voor Windows 10, anders zul je zonder resultaat zitten zoeken naar deze leuke spellen. We duimen er voor dat je nog een echte kei wordt in solitaire en Patience spelen.