Patience Gratis Downloaden

Sinds de komst van internet en het gemak dat bijna iedereen overal toegang heeft tot internet, is het ook makkelijk om overal spellen te spelen. Je kan het nog niet zo gek bedenken, of het staat online. Je moet hiermee echter ook oppassen. Sommige websites kunnen jou een aantrekkelijk voorstel doen om het spel te downloaden, maar stiekem kosten te vragen hiervoor. Daarnaast heb je dan ook kans dat er een virus mee komt of jouw apparaat trager wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Daarom lees je hier hoe je makkelijk Patience Gratis kan Downloaden, zonder adders onder het gras.

download-patience-app

Patience kaartspel

Het Patience kaartspel is ideaal om te spelen als je onderweg bent, of aan het lunchen bent, of lekker een middag vrij hebt en het geen weer is om naar buiten te gaan. Kortom: het Patience kaartspel kan altijd en overal. Het voordeel van Patience kaartspel is verder dat het in vele versies beschikbaar is. Je kan kiezen uit traditioneel Patience Solitaire of juist meegaan in een moderne twist tijdens een spel TriPeaks.

Patience is namelijk de benaming voor de verschillende soorten Patience kaartspellen. De kaartspellen hebben over het algemeen dezelfde patience solitaire spelregels: je moet zo snel mogelijk de kaarten wegspelen in de welbekende volgorde: van Aas tot Koning. Het spel is al eeuwenoud en misschien wel het meest gespeelde kaartspel ooit. Er zijn nog steeds veel mensen die dagelijks even een potje Patience spelen. Het is tevens ook het enige spel die nooit onderscheid heeft gemaakt tussen rijk of arm, jong of oud. Het spel is namelijk de manier om op een ontspannen manier de tijd door te komen, zonder afhankelijk te zijn van een medespeler. Je speelt het spel namelijk alleen.

Patience Gratis Downloaden

Tegenwoordig ga je niet meer de moeite doen om het kaartspel helemaal uit te leggen op tafel. Je kunt veel makkelijker online of digitaal het spel spelen. Je kunt natuurlijk op onze website patience.nl het spel spelen. Hier heb je ruime keuze uit verschillende spellen, waarbij zelfs de nieuwste versies ertussen staan. Als je geen zin hebt om het spel online te spelen, kun je ervoor kiezen om Patience Gratis te downloaden. Dit doe je door naar de App store te gaan op jouw smartphone of tablet en op Patience te zoeken. Je zal zien dat je dan, net als patience.nl, ruime keuze hebt uit verschillende kaartspellen. Je kan kiezen uit traditionele versies, maar ook uit moderne versies. Bij sommige apps kom je in een ware verhaallijn tegen, waardoor je op een andere manier Patience kan beleven. Patience kun je overal bijna altijd gratis downloaden. Als je toch ervoor moet betalen, staat dit er vaak bij in dollars. Het is echter niet nodig om deze apps tegen betaling te downloaden, want er zijn genoeg Patience apps die je gratis kan downloaden. Het enige waar je wel mee te maken kan krijgen zijn de advertenties tussendoor. Vaak is dat tussen de potjes door, dus het zal jouw speelplezier verder niet belemmeren.

Deze Patience spellen kun je Gratis Downloaden

Nu kun je ervoor kiezen om de traditionele versies te downloaden, maar wij laten je graag een aantal apps zien waar je zelf niet zo snel op zou komen. Het idee is hetzelfde, maar de vormgeving en beleving zijn net wat anders. Benieuwd welke apps jij nog op jouw smartphone of tablet moet downloaden? Lees dan verder hieronder welke top 3 jij moet hebben geprobeerd.

  1. Aquarium-Solitaire van KingsSolitaireGame

In de wintermaanden kun je soms wel even wat vrolijkheid en tropische sferen gebruiken. Aquarium-Solitaire is een groot tropisch feest. Aan het begin kan je snel wat spelregels door lezen en daarna is het tijd om te spelen. Elke keer als je een kaart wegspeelt naar een van de bovenste vlakken, hoor je een pianodeuntje. Daarnaast laat het spel ook vanzelf zien welke stappen je als volgende kan zetten. De vormgeving geeft je het gevoel alsof je zelf een vis bent in het aquarium. Een aanrader voor degenen die een mooie vormgeving willen en het niveau niet te moeilijk willen hebben.

  • Magic Solitaire- Card Games patience van ZiMAD

Dit spel kun je naarmate je het vaker speelt en meer punten verdient, helemaal zelf inrichten. Aan het begin zal je het eerst moeten doen met een groen speelveld. Het leuke aan het spel is wel de muziek. Het brengt je terug naar de Middeleeuwen, dus als je van historische sfeer houdt, is dit zeker een aanrader. Je kunt ervoor kiezen om het geluid en de muziek uit te zetten.

  • Solitaire Grand Harvest: Gratis TriPeaks Solitaire

Als je van dieren houdt, is deze app ook zeker een aanrader. De spelregels zijn hetzelfde, maar het speelveld is anders ingedeeld. Het gaat er om bij TriPeaks om dat je een kaart hoger of lager op de speelkaart legt. Je hebt in deze app het gevoel dat je op een boerderij bent, en de rustige natuurgeluiden in de app zijn ook zeker een aanrader!