Speel nu reclamevrij Patience! Gratis Downloaden Android

Ben jij ook nog een van de uitzonderingen die geen Iphone heeft? Welkom, hier lees je welke Patience spellen je gratis kan downloaden op Android. Je kunt op jouw smartphone of tablet makkelijk en snel Patience Gratis downloaden via de Playstore. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om op patience.nl het kaartspel te spelen, maar het is makkelijker en sneller om een app te downloaden, zodat je in een mum van tijd bij het kaartspel bent. Tegenwoordig kan alles namelijk sneller en hoef je daar ook niet meer voor te betalen. Lees daarom verder hoe je kosteloos en gemakkelijk Patience kan spelen.download-patience-app

Voor we verder gaan, eerst even een korte uitleg over Android. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Met Android kun je apps op jouw apparaat zetten, waaronder ook Patience apps. Het is erg makkelijk om nieuwe apps te downloaden. Als je een app wilt zetten op jouw smartphone, kun je daarvoor de ‘Playstore’ openen. De Playstore is de app waar in je alle apps kunt downloaden die je nodig hebt. Uiteraard mag Patience ook niet op jouw smartphone of tablet ontbreken!

Het voordeel aan de meeste apps is dat het gratis is om te downloaden. Je hoeft dus niet te betalen om Patience te spelen, net als vroeger op de Windows computer. Om Patience te downloaden op Android kies je een app uit die jou leuk lijkt om uit te proberen en druk je op ‘installeren’. Het is afhankelijk van de app zelf hoeveel mb het inneemt op jouw apparaat. Als de app veel speciale effecten en levels heeft, kun je ervanuit gaan dat het aantal mb ook wat hoger ligt. Dit heeft verder geen invloed op de kosten van de app, want de Patience app blijft gratis.

Zodra je de app hebt gedownload, veranderen de knoppen bij de app in ‘Openen’. Als je daarop klikt, word je vanzelf doorverwezen naar de app. Je kunt de app natuurlijk ook terugvinden op jouw smartphone. Als je in de app bent, kun je in de instellingen nog het een en ander aanpassen. Je kan bijvoorbeeld het geluid uitzetten of de vormgeving van de kaarten veranderen. Bij sommige apps moet je daarvoor eerste een aantal potjes winnen om zelf aanpassingen te maken, maar dat maakt het spel ook weer leuk.Let hierop bij het downloaden van Patience Apps op Android

We hebben al vaker een overzicht gemaakt van de apps die aan te raden zijn om te downloaden. Daarom hier een aantal tips die je helpen om de juiste apps te vinden.

  1. De omschrijving van de app.

Vlak onder de titel zie je hoe de app in elkaar steekt. Je kan lezen dat het gratis is, maar ook dat er advertenties worden aangeboden tijdens het spelen. Je kunt vrijwel alle apps op Android gratis downloaden, maar soms kan er een bedrag bij staan. In dat geval moet je dus even verder kijken.

  • Reviews

Veel mensen doen even de moeite om een review of recensie achter te laten in Playstore. Ze benoemen onder andere vaak wat ze positief vinden aan de app, maar ook waar ze anderen voor willen waarschuwen. Dit kan zijn dat je veel advertenties tegenkomt, maar ook dat je misschien ineens moet betalen om verder te komen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus neem vooral even de reviews door om onverwachte kosten te voorkomen.

  • Probeer eens een paar apps uit

Het is uiteraard geen straf om Patience apps te downloaden om uit te proberen. Het is echter ook de manier om te kijken hoe de app werkt en of de app wel echt gratis is. Zodra je twijfelt, kun je namelijk de app ook weer makkelijk verwijderen.

Op deze manier vind jij op Android de leukste Patience apps om gratis te downloaden

Zoals je misschien al weet, zijn er meerdere benamingen voor het Patience kaartspel. Het is dan ook verstandig om op deze verschillende termen te zoeken. Als je alleen op ‘Patience’ zoekt, vind je een kleine selectie van de kaartspellen. Je kunt dus ook op ‘Solitaire’, ‘Klondike’, ‘Spider Solitaire’ of ‘Freecell’ zoeken. Hiermee verbreed je je zoekgebied en zul je meer gratis apps vinden om te downloaden. Als je even geen inspiratie hebt, kun je ook eens een paar spellen op patience.nl uitproberen. Het assortiment bestaat uit traditionele kaartspellen, maar ook uit Patience spellen met een moderne twist. Deze spellen zijn ook gratis te spelen en hoef je niet te downloaden. Ideaal om even ervaring op te doen in de spellen, zodat je vervolgens wat gerichter kan zoeken op jouw Android apparaat.