Speel nu GRATIS en reclamevrij PATIENCE IOS

Ben je een iPhone – of iPad eigenaar en heb je zin om Patience te spelen? Dan is dit artikel interessant voor jou. Hier lees je namelijk hoe je Patience op jouw Apple apparaat kan spelen. Het kaartspel Patience is bekend geworden destijds via Windows, maar sindsdien zijn er meer besturingssystemen ontwikkeld. Er zijn inmiddels erg veel mensen die een iPhone of iPad hebben en ook daar kan het wereldberoemde kaartspel Patience op worden gespeeld. Na dit artikel weet je welke Patience apps je kan installeren en kan het speelplezier beginnen.Apple-iOS-Icon

Wat is IOS

Als je een Apple apparaat in huis hebt, komt de term ‘IOS’ je wellicht bekend voor. IOS is namelijk het besturingssysteem van de iPhone. Voor juni 2010 werd dit besturingssysteem nog ‘OS’ genoemd, maar daarna is de naam veranderd in IOS. Deze term staat voor ‘iPhone /iPod/iPad Operating System. Het is dus het systeem dat door Apple is ontwikkeld. Er zijn door de jaren heen veel IOS-systemen ontwikkeld en er staan ook regelmatig nieuwe software updates klaar. Het is aan te raden om deze systemen bij te houden, zodat je ook de nieuwste Patience apps kan downloaden.

Hoe installeer je apps binnen IOS

Op jouw iPhone of Ipad staat een app genaamd ‘App Store’. Binnen deze app is het mogelijk om nieuwe apps te downloaden of de huidige apps te laten updaten. Afhankelijk van het aantal beschikbare GB op jouw telefoon kun je dus regelmatig nieuwe apps downloaden. Je kunt Patience apps downloaden door naar de ‘App Store’ te gaan en in de zoekbalk te zoeken op ‘Patience’.Je zult zien dat er nu veel keuze is. Je hebt keuze uit gratis Patience apps en uit betaalde Patience apps. Dit staat altijd vermeld bij de app, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als je een app hebt gevonden die jou leuk lijkt om uit te proberen, kun je op ‘Installeren’ klikken en dan begint het downloaden. Je ziet wanneer hij nog bezig is met downloaden en wanneer de download voltooid is. Je kan ervoor kiezen om vanuit de ‘App Store’ de app te openen, maar je kan ook uit de app gaan en op jouw iPhone of iPad de app opzoeken. Dan is het nu tijd om de app uit te proberen! Als je na een tijd spelen de app niet meer wilt bezoeken of benieuwd bent naar meer apps, dan kun je er ook voor kiezen om de app weer te verwijderen. Dit doe je door er langer op te klikken en dan op ‘verwijderen’ te klikken.

Op die manier verdwijnt de app van jouw apparaat en heb je ook weer ruimte vrij om een andere app te downloaden. Voordat je de ontdekkingsreis naar leukste Patience IOS apps gaat ontdekken, is het goed om te controleren hoeveel ruimte je hebt op je apparaat. Het zou namelijk jammer zijn als je een leuke app hebt ontdekt, maar deze niet kunt downloaden wegens te weinig ruimte. Je kunt de ruimte controleren bij ‘Instellingen’. Bij de apps zelf staat vermeld hoeveel ruimte de app in beslag neemt.

Als je eenmaal hebt ontdekt hoe je apps kunt downloaden binnen IOS, kun je nu kijken welke Patience app het leukste is om te downloaden. Je leest hieronder verder welke Patience IOS apps aan te raden zijn.

Welke Patience apps zijn de beste binnen IOS

Als het goed is, heb je nu jouw iPhone of iPad bij de hand en voldoende ruimte om apps te downloaden en uit te proberen! Lees dan nu mee naar de apps die jij moet proberen. Er is een onderscheid tussen betaalde en gratis apps. We beginnen met de betaalde apps, waarmee je gegarandeerd waar voor je geld krijgt.

Solitaire Forever 2, ontwikkeld door Solitaire Forever:

Met deze app heb je 300 vliegen in één klap! Binnen deze app heb je namelijk de keuze uit 300 Patience kaartspellen. Je betaalt hier $8 voor, maar naast leuke Patience spellen kun je ook genieten van hoogstaande grafische vormgeving. Elk Patience spel is goed doordacht en onderbouwd met duidelijke spelregels. Je bent kortom met deze Patience IOS app wel even zoet.Solitaire Plus! HD, ontwikkeld door Games for one:

Als je gevoelig bent voor grafische vormgeving, is deze Patience app ook zeker de moeite waard. Je kan deze app gratis downloaden, maar voor de optimale beleving is er voor $2 een reclamevrije versie beschikbaar. Binnen deze app heb je ook weer keuze uit meerdere Patience spellen, maar liefst 30 welteverstaan!

Microsoft Solitaire Collection, ontwikkeld door Microsoft Corporation:

Tijd voor wat nostalgie! Dat is namelijk het gevoel dat je krijgt als je deze app opent. Binnen deze app heb je toegang tot de meest gespeelde Patience spellen. De bonus is toch wel de klassieke Microsoft Patience Solitaire, die al vanaf 1990 nog dagelijks gespeeld wordt. Deze app bevat de Patience spellen Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid en TriPeaks. Je kan deze app gratis downloaden of $10 betalen om geen onderbrekingen te hebben.