Speel nu GRATIS en reclamevrij PATIENCE IPAD!

In een modern huishouden is de kans groot dat je meerdere apparaten hebt waar je apps op kunt downloaden. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone, maar de Ipad is ook steeds vaker thuis te vinden. De Ipad is niet alleen ideaal om snel wat informatie op te zoeken, maar ook om spelletjes op te spelen. Een Patience app mag daarom ook niet ontbreken. In dit artikel lees je op welke manieren je een Patience spelletje op de ipad kunt spelen.
De mogelijkheden van de Ipad

Een Ipad lijkt op een combinatie van een smartphone en een laptop. Je kunt er namelijk apps op downloaden en ook teksten op typen als je onderweg aan het werk bent. Het heeft een ingebouwd toetsenbord. Je kunt niet bellen met de Ipad, maar wel ermee videobellen. Verder heeft de Ipad ook toegang tot het internet, zoals Google of welke website je dan ook wilt bezoeken. Je hebt Ipad varianten van Apple, maar ook van Android.

Afhankelijk van welke Ipad je hebt, kun je dus ook verschillende apps downloaden. De mogelijkheden van de Ipad zijn dus best breed. Als je een spelletje wilt spelen, maar je geen zin hebt om boven de computer op te starten of steeds naar het kleine scherm van jouw smartphone te kijken, kun je de Ipad erbij pakken. Je bent waarschijnlijk op deze pagina, omdat je interesse hebt in het kaartspel Patience. Dit kaartspel is dan ook prima te spelen op de Ipad. Je kan hiervoor naar een website gaan of Patience in een app spelen.

Patience spelen via de website op de Ipad

Op een Ipad staat dus niet automatisch het spel Patience Solitaire, zoals je van de Windows computer gewend bent. Je moet hiervoor dus bijvoorbeeld op het internet gaan. Op de Ipad heb, afhankelijk van het soort besturingssysteem, de keuze uit Google Chrome, Internet Explorer of Safari. Als je naar het internet gaat, kun je in de zoekbalk de gewenste website intypen. Op onze website patience.nl kun je het klassieke Patience Solitaire spelen.Het scherm is extra groot gemaakt, waardoor het op de Ipad ook prima te zien is. Op onze website heb je keuze uit verschillende Patience spellen. Of je nu het nostalgische spel wilt spelen, of juist Patience met een moderne twist, dan ben je hier op het juiste (web)adres. Patience spelen op patience.nl is gratis en heeft geen reclame onderbrekingen, zoals in sommige Patience apps. Je kunt online dus onbeperkt Patience spelen, wat erg handig is gezien de verslaving van dit kaartspel!
Als je geen zin hebt om steeds online Patience te spelen, dan kun je wel beter een Patience app downloaden.

Patience spelen via een app op de Ipad

Een Ipad leent zich zoals eerder beschreven perfect voor het installeren van apps. Apps zijn makkelijk in gebruik en eindeloos te gebruiken. Het installeren van een app op de Ipad werkt hetzelfde als op de smartphone. Het is ook hier weer afhankelijk van het soort besturingssysteem hoe je de app kunt downloaden. Voor Apple geldt dat je hiervoor de ‘App Store’ kunt openen en voor Android ga je naar de ‘Playstore’. Binnen deze app kun je op verschillende manieren het Patience kaartspel downloaden. Er zijn namelijk verschillende benamingen voor het spel.

Zo heb je Klondike, Freecell, Solitaire en Spider Solitaire. Als je op zoek bent naar het klassieke Patience kaartspel, is Klondike aan te raden. Als je liever een moderne Patience variant wil spelen, kun je ook eens zoeken op ‘TriPeaks’ of ‘Pyramid’. De spelregels zijn vrijwel gelijk, maar de vormgeving en speelveld verschillen in deze spellen. Bij het downloaden van de apps is het belangrijk om te letten op het aantal mb, aantal onderbrekingen en de eventuele kosten. Je hebt op de Ipad namelijk maar een beperkte ruimte. Afhankelijk van hoeveel apps je al hebt gedownload, is er dus maar een aantal mb mogelijk om erbij te nemen. Je krijgt echter wel op tijd een melding als de ruimte vol is. Mocht je wel graag een bepaalde Patience app willen downloaden, kun je er altijd voor kiezen om andere apps te verwijderen.

Niet is zo vervelend als een spel te spelen en continu onderbroken worden door advertenties en reclames voor andere spelletjes. Je kunt niet altijd van tevoren weten hoe een app werkt, maar meestal kun je in de beoordelingen van anderen lezen hoe vaak er reclame is. Het is aan te raden om de beoordelingen dus door te nemen voordat je de app installeert. Tenslotte is het ook goed om te letten op de kosten. De meeste app zijn gelukkig gratis, maar soms kan het in kleine letters erbij staan dat je moet betalen. Binnen Android komt dit wat minder vaak voor dan binnen IOS. Als je wilt weten welke Patience apps het beste zijn voor Android of IOS, lees dan verder op onze website. Er zijn verschillende artikelen over de leukste Patience apps geschreven.