Speel nu GRATIS en reclamevrij PATIENCE MOBIEL!

Hoewel veel mensen zich voor 2021 hebben voorgenomen wat minder op de telefoon te zitten, valt er niet te ontkennen dat een spelletje spelen leuk blijft. Je kunt ervoor kiezen om een spelletje met anderen te spelen rond de keukentafel, maar gezien de huidige situatie is het aan te raden om zo min mogelijk gezelschap te hebben. Dan is de gratis Patience app het ideale spel om de tijd mee door te komen! Het spelen van Patience kan tegenwoordig heel makkelijk en snel op jouw mobiel. Je hebt op jouw mobiel namelijk de mogelijkheid om via internet het Patience kaartspel te spelen of met apps.download-patience-app

Een voordeel van Patience mobiel is dat je daarmee ook erg mobiel bent. Je neemt jouw mobiel makkelijk mee onderweg en kunt ongestoord het spelletje spelen. Je moest vroeger de tijd nemen om de speelkaarten goed te schudden, uit te leggen en soms ook nog eens nadenken over de spelregels. Op de mobiel kom je bij Patience spellen terecht waar het spel al voor je is geschud en de spelregels erbij worden vermeld. Het is zelfs goed mogelijk dat je niet eens echte speelkaarten in huis hebt. Dan is het erg handig om op jouw mobiel het Patience spel tot je beschikking te hebben. Je leest hier verder op welke manieren je Patience op jouw mobiel kan spelen.

Speel Patience op onze website Patiencespelen.be

De eerste manier om Patience te spelen, is op de website patience.nl. Hier heb je keuze uit verschillende soorten patience spellen. Als je op zoek bent naar het traditionele Patience Solitaire of juist de moderne versies van dit beroemde spel, kun je hier op de website terecht. De website heeft op de mobiel dezelfde hoge kwaliteit als op de computer. Het voordeel van Patience spelen op de mobiel is dat je het kaartspel overal kunt spelen. Of je nu even pauze hebt op het werk of onderweg bent, je hebt Patience altijd binnen handbereik.Het is gratis om Patience op onze website te spelen en je wordt tijdens het spel niet gestoord door reclame. Je kunt het spel aanpassen naar jouw smaak, want er zijn veel designs beschikbaar voor zowel de speelkaarten als de achtergrond. Het scherm is extra groot gemaakt, zodat het spel voor jong en oud goed te zien is. Je kunt ervoor kiezen om het scherm te vergroten of gewoon als klein scherm te laten. Daarnaast kan je ook ervoor kiezen om het geluid uit te zetten in het spel zelf, of van je mobiel. Erg handig als je anderen niet wil laten weten dat je eigenlijk een spel speelt op jouw mobiel in plaats van aantekeningen maakt!

Speel Patience via apps op jouw mobiel

Als je het fijner vindt om in een app Patience te spelen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor je. Je hebt tegenwoordig ruime keuze in Patience apps voor op de mobiel. Je kunt via de appstore met verschillende zoektermen bij de Patience spellen komen. De meeste Patience apps zijn gewoon gratis en nemen ook niet veel ruimte in op de mobiel.

Sommige Patience apps blinken uit in hun vormgeving, waarbij je soms in een hele fantasiewereld terecht komt. De makers van de apps hebben dan veel aandacht gestoken in de vormgeving van de app, waardoor het speelplezier wordt vergroot. Een nadeel hierbij is dat je tussen de potjes door, of soms zelfs tijdens, vaak wordt onderbroken door advertenties. Deze advertenties maken het namelijk voor app ontwikkelaar mogelijk om de app aan te bieden aan jou.

Er zijn echter tegenwoordig zoveel Patience apps ontwikkeld voor de mobiel, dat je ruime keuze hebt uit apps die bij jouw voorkeur aansluiten. Het is mogelijk om voor de traditionele Patience Solitaire spel te kiezen of juist voor een modern spel met speciale effecten. Je moet er wel op letten dat je niet te veel Patience spellen op jouw mobiel zet, omdat de batterij van jouw mobiel anders snel kan leegraken.Wat heb je nodig om Patience op jouw mobiel te spelen

Als je Patience op je mobiel wilt gaan spelen, zijn er wel een aantal dingen die handig zijn om te weten. Ten eerste heb je een smartphone nodig om Patience te kunnen spelen. Hierop kun je namelijk op zowel internet het spel spelen als het patience spel downloaden. Het spelen van Patience op de mobiel heeft ook invloed op de batterij en het geheugen.

Het is dus handig om de oplader van de mobiel klaar te leggen. Het zou erg vervelend zijn als je tijdens het spelletje erachter komt dat je mobiel leeg is. Daarnaast is het ook verstandig om aan je ogen te denken. Het is niet goed om een lange tijd achter elkaar naar een scherm te staren. Zorg er dus voor dat het scherm niet op de hoogste stand staat in helderheid, zodat de ogen enigszins wat rust krijgen.