Lees hier alles over PATIENCE SPEL DOWNLOADEN!

Hoe vaak speel jij het kaartspel Patience? Er zijn maar weinig mensen die het spel nooit hebben gespeeld. Het is namelijk ideaal om even tussen de zaken door te spelen. Je hebt er verder niemand voor nodig, want je speelt het spel in je eentje. Het kaartspel Patience blijft een interessant spel, omdat het eeuwenoud is en door de jaren heen door verschillende mensen en in verschillende situaties is gespeeld. Hier kan jij nu direct Patience spel downloaden.download-patience-app

We gaan nu niet een hele geschiedenisles herhalen, maar we nemen je graag wel mee in onze passie voor het spel. Je kunt namelijk tegenwoordig het Patience spel overal downloaden, maar welke spellen zijn nou echte aanraders? Je leest hier verder welke Patience spellen bij jou niet mogen ontbreken op jouw telefoon of tablet. Het zijn spellen die je voor een klein bedrag kunt aanschaffen en waar je veel speelplezier van hebt. Je kunt deze spellen via Amazon aanschaffen.

All-in-One Solitaire Pro van Pozirk Games Inc.

De naam zegt het al: met deze app krijg je alle Solitaire spellen die er zijn. En dat zijn er nogal wat! Even een greep uit de collectie: je krijgt met deze app ‘Pyramid Solitaire’, ‘FreeCell Solitaire’, ‘Canfield Solitaire’ en vele anderen. Je krijgt met deze app namelijk maar liefst 43 Solitaire spellen. Je betaalt hier maar $3.99 voor. In de app zijn tools verwerkt die het spelen nog leuker maken. Zo heb je onbeperkte toegang tot het ongedaan maken van stappen, kan je verschillende hints opvragen, kun je kiezen voor een achtergrondmuziekje, zijn de speelkaarten van hoge kwaliteit en kun je met 1 klik een kaart spelen.Solitaire GameBox van JiuzhangTech Ltd

Als je wat last hebt van keuzestress, is deze app zeker aan te raden. De app biedt namelijk de drie populairste kaartspellen van Solitaire. Voor $3.00 kun je onbeperkt genieten van Klondike, Freecell en Spider Solitaire. Je krijgt geen onnodige reclame tussendoor, dus je kunt je concentreren op het winnen van de potjes. Als je echt een fanatieke speler bent, kun je er zelfs voor kiezen om de tijd bij te houden en daarmee persoonlijke records proberen te verbreken.

Solitaire Collection- 17 games van DigiEvo. App Studio

Deze prachtige app mag absoluut niet in het rijtje ontbreken. De app bevat, zoals je in de titel kan lezen, 17 Solitaire spellen, dus je bent wel een tijdje zoet met deze app. Naast het brede assortiment kun je ook genieten van de strakke vormgeving, de mogelijkheid om offline te spelen, 20 keer een zet ongedaan maken en met 1 hint de keuze krijgen uit 3 mogelijke zetten. Daarnaast wordt het spel automatisch opgeslagen tussendoor, zodat je met een gerust hart even iets anders tussendoor kunt doen en vervolgens het spel weer kunt oppakken. Je schaft deze app voor maar $2.00 aan.

Hoyle Solitaire [Download] van Amazon.com Services L.L.C.

Oke, eerlijk is eerder, deze app is wel iets duurder dan de bovenstaande apps. Je betaalt $9,99 om de app te kunnen downloaden, maar daarmee download je wel het totale pretpakket. Je krijgt dan toegang tot 50 verschillende Patience spellen. Je kunt dus het niet zo gek bedenken of je hebt toegang tot die ene Solitaire spel. Gezien een spelletje Solitaire soms wat langer kan duren of voor herhaling vatbaar is, kun je je voorstellen dat je aan deze app voorlopig wel genoeg hebt!

Stellar Solitaire van Whelan Software

We kunnen niet om het feit heen dat deze app wint op het gebied van het aantal spellen. Als je deze app koopt, heb je toegang tot 118 spellen. Je betaalt $2 om de app aan te schaffen en daarbij treed je het heiligdom van Solitaire in. Je hebt onder andere toegang tot demo’s van alle spellen, waarin je kan zien hoe je het spel kunt winnen. Handig om je strategie op aan te passen! Het Patience spel staat over het algemeen bekend dat het een ontspannen manier is om even de tijd door te komen en stoom af te blazen. Met deze app is dat al helemaal mogelijk, gezien je na het downloaden je telefoon rustig op vliegtuigstand kan zetten en alsnog de app kan gebruiken. Koop dus nog snel even deze app en pak dan lekker je rust.Solitaire+ van Branium Studio’s LLC

Deze app is niet alleen bijzonder omdat je eenvoudig toegang hebt tot Solitaire spellen. Je kan het spel zo persoonlijk maken als je wilt. Je kunt uit een ruim assortiment kiezen om de vormgeving van zowel de achtergrond als de speelkaarten te wijzigen. Als dat toch niet jouw stijl is, kun je zelf foto’s uploaden. Het speelt toch wat leuker als je je huisdier op de achtergrond ziet of die ene mooie vakantiefoto van vorig jaar. Voor maar $2.99 maak jij het meest persoonlijke Solitaire spel en geniet je onbeperkt van Solitaire games!