Speel nu hier GRATIS je favoriete SOLITAIRE PATIENCE spel!

Speel Solitaire Patience gratis en toch zonder reclame! Ontdek hier de beste Solitaire Patience spellen en speel zonder registratie of download.
Neem af en toe wat tijd voor jezelf en speel Solitaire Patience

Een kaartje leggen met de hele familie of wat bordspellen op een zondagmiddag kan zo gezellig zijn. Iedereen praat door elkaar, er wordt gelachen en er is sfeer in huis. Quality time met het gezin is een must do. Tijd aan jezelf te besteden, is echter ook belangrijk. Trek je af en toe eens even terug en speel Solitaire Patience vanuit je luie stoel op een van je apparaten. 

Napoleon Bonaparte speelde Solitaire volgens de geruchten regelmatig. Tijdens zijn verbanning op het eiland Sint-Helena, toen de verveling toesloeg. Hij zou het spel zelfs bedacht hebben, maar daar zijn geen harde bewijzen voor. Feit is wel dat er op dit moment miljoenen mensen zijn die Solitaire Patience op de computer spelen.

De spelregels van Solitaire Patience zijn op zich niet moeilijk te begrijpen. Dankzij de uitgebreide settings speel je zowel als beginner en als professional het spel op je eigen niveau. 

Op het speelveld bevinden zich zeven stapels. De eerste stapel links heeft één kaart, de volgende twee enzovoorts. Je verplaatst steeds de openliggende eerste kaart van de stapel naar een andere stapel. Wanneer je een kaart verplaatst, opent zich de volgende kaart. 

Heb je geen kaarten meer te spelen op het speelveld, gebruik je de stockkaarten. Dat zijn kaarten die je een voor een kunt omdraaien en uitleggen op het speelveld. Speel je azen altijd direct uit naar de eindstapels. Het is de bedoeling uiteindelijk vier eindstapels te hebben. Een eindstapel van klaver, schoppen (koeken), ruiten en harten. Je hebt verloren als je niet meer verder kunt spelen. Speel je het hele spel succesvol uit, springen de kaarten in golven op je schermen.Speel Solitaire Patience als een pro, met geduld en strategie

Hoe hard je ook je best doet Solitaire kaartspel speel je niet zomaar even uit. Negen van de tien keer dat je speelt, verloopt zonder veel succes. Het spel heet niet voor niets Solitaire Patience. Patience betekent namelijk geduld. En geduld heb je nodig bij het spelen van het verslavende spel. Raakt jouw geduld daarvan op? 

Speel Solitaire Patience op onze website patiencespelen.be en ontwikkel je vaardigheden. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde skills heeft. Daarom geven wij uitleg over strategieën en tips die je helpen om het spel steeds vaker succesvol uit te spelen. Onze website is volledig in het Vlaams. Hierdoor kan iedereen het goed begrijpen. Een voorsmaakje van de tips:

  • Speel op het speelveld je kaarten van rechts naar links. De rechtse stapel heeft namelijk de meeste kaarten.
  • Blader door de stokstapel zodat je weet welke kaarten zich daarin bevinden. Dat helpt je de juiste keuzes maken.
  • Speel je kaarten bij Solitaire Patience niet achter elkaar uit. Het kan de moeite waard zijn om even te wachten.

Ontdek vandaag nog de voordelen van het spelen van Solitaire Patience op onze website www.patiencespelen.be. We bieden Solitaire Patience en nog andere varianten volledig gratis aan. Solitaire spelen was nog nooit zo leuk en makkelijk. Downloaden en registreren is niet nodig. Speel het spel gewoon in je browser. Niet alleen op je PC maar op al je apparaten. Zo speel je het overal waar je bent en wanneer je maar wilt.