Hier kan je nu GRATIS en reclamevrij het beste SOLITAIRE SPELEN!

Speel nu online als je van Solitaire spelen houdt. Van kleins af aan leren we in België met kaarten spelen. Voor de groteren Eén-en- twintigen, klaverjassen, jokeren en voor de kleintjes kaartspelletjes zoals kwartet of Memorie. 

Doordat kaartspellen goedkoop zijn en makkelijk mee te nemen op reis zijn ze populair. En sommige kaartspellen speel je heerlijk alleen. Solitaire spelen, heeft die mogelijkheid. Trek je af een toe eens heerlijk terug om je favoriete spel te spelen.
Online Solitaire spelen voor wie van kaarten houdt

Solitaire game wordt ook wel Patience spelen genoemd. Patience komt van het Frans en betekent letterlijk ‘geduld’. Solitaire komt van het Engels en betekent ‘alleen’. Beide namen geven goed weer wat Solitaire spelen inhoudt. Je speelt het alleen en hebt er heel veel geduld voor nodig.

In Vlaanderen en het Zuiden van Nederland wordt Solitaire spelen ook wel Mochelen genoemd. In Polen noemt men het spel trouwens Pasjans. Dat lijkt een beetje op het Nederlandse Pasjansen. Zo zie je maar, what’s in a name!

Microsoft voegde in 1990 het spel toe aan Windows 3.0. Online Solitaire spelen werd hierdoor een succes. De officiële reden was dat Microsoft mensen wilde leren werken met de computermuis. Inmiddels zijn we 30 jaar verder en is online Solitaire spelen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Online Solitaire spelen op elk apparaat zonder download

Speel nu zonder probleem je favoriete spellen op al je apparaten. Ontdek onze website www.patiencespelen.be en leef je uit. In de store van je GSM of Iphone vind je allerlei apps met Solitaire spelen. Het voordeel van deze apps is dat ze gratis zijn. 

Het nadeel is echter dat je ze moet downloaden en dat ze voorzien zijn van reclame. Reclamevrij Solitaire spelen, betekent upgraden en upgraden betekent betalen. Speel nu gratis en reclamevrij op onze site. 

Gratis en zonder advertenties spelen zijn niet de enige voordelen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Onze site is volledig in het Vlaams geschreven waardoor het voor iedereen te begrijpen is.  Je vragen worden bovendien beantwoord door onze helpdesk die 24/7 voor je klaar staat. 

Zij geven je met veel plezier antwoord op alles wat je wilt weten. Je kunt ook bij hen terecht als je uitleg wilt over de strategieën die je kunt gebruiken om het spel te winnen. En niet alleen over Solitaire spelen, maar ook over alle andere spellen die wij aanbieden.

Er bestaan wel meer dan 1000 verschillende varianten Solitaire spelen. Speel nu meer dan 15 verschillende soorten spellen op onze site. Een greep uit het assortiment:

  1. Spider Solitaire
  2. Spider Solitaire Beach Resort
  3. Pyramide Solitaire
  4. TriPeaks Solitaire
  5. Golf Solitaire
  6. Mahjong Solitaire

Veel van deze Solitaire spellen bestaan uit een stok van 52 kaarten. We noemen dat een deck. De jokers spelen niet mee. Solitaire spelen doe je normaal gezien alleen. Tegenwoordig bestaan er echter ook varianten waarbij je tegen iemand anders speelt. Hierbij gaat het erom dat je het spel als eerste uitspeelt.

Speel nu op al je apparaten gratis, zonder downloads of registratie en zonder reclame op www.patiencespelen.be