Spider Solitaire 2 Suits spelen

Spider Solitaire 2 Suits is, zoals de naam al zegt, een solitairespel met twee kleuren. Terwijl andere spellen talrijke niveaus hebben waarin je een, twee of drie verschillende kleuren kunt gebruiken, kun je bij Spider Solitaire 2 Suits met slechts twee kleuren spelen. We nemen door hoe dat werkt; we behandelen de spelregels van Spider Solitaire 2 Suits en bieden je een kans om dit spannende spel gratis te spelen. Alles wat je nodig hebt om Spider Solitaire 2 Suits gratis online te spelen is hier beschikbaar!


spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr


Spider Solitaire 2 Suits-regels

Spider Solitaire 2 Suits is een versie op één niveau van de oorspronkelijke Spider Solitaire, en je speelt de hele tijd met twee kleuren. De belangrijkste verschillen tussen Spider Solitaire 2 Suits en andere varianten van Spider Solitaire zijn als volgt:

Om Spider Solitaire 2 Suits te winnen, moet je sequenties van K tot A van dezelfde kleur in het tableau bouwen. Om reeksen te maken, gebruik je de stapel kaarten links (Stockpile) naast de tien kolommen kaarten. Je wint Spider Solitaire 2 Suits als alle kaarten van het tableau zijn verwijderd.

Overzicht van regels voor Spider Solitaire 2 Suits

 • Het spel begint met je bezit 54 kaarten, die in tien kolommen verdeeld zijn. De onderste rij kaarten is open, terwijl de kaarten erboven allemaal gesloten zijn.
 • Je mag kaarten van mindere waarde onder elkaar stapelen.
 • In Spider Solitaire 2 Suits is de koning de hoogste kaart en heeft een aas de laagste waarde.
 • Je kunt alleen een kaart op een andere stapelen als ze van dezelfde kleur zijn, maar je kunt alleen meerdere kaarten schudden als ze allemaal ruiten of halfjes zijn.
 • In het tableau worden alleen reeksen die beginnen met een K en eindigen met een A van dezelfde reeks weggestreept.
 • Je begint met 500 punten en elke actie trekt je een punt af.
 • Om je vorige actie ongedaan te maken, ga je naar het Edit menu en kies Undo.
 • Om Spider Solitaire 2 Suits te voltooien, moet je alle kaarten van het Tableau en de Stock gebruiken.
 • Hoe minder acties je uitvoert, des te hoger je score is.


Hoe speel je Spider Solitaire 2 Suits

Als je weet hoe je Spider Solitaire 2 Suits moet spelen, is het niet moeilijk om het spel te spelen. De spelregels zijn eenvoudig, evenals het doel van het spel. Om Spider Solitaire on line te winnen, moet je alle kaarten van het tableau en de voorraad in zo weinig mogelijk zetten wegspelen. Om kaarten van een tableau te verwijderen maak je een rij kaarten van dezelfde soort die begint met een K en eindigt met een aas. Als je klaar bent met het maken van de laatste reeks kaarten, heb je gewonnen.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Verplaats een kaart door deze onder een kaart met een hogere waarde te plaatsen op het speelveld.
 • U kunt ook op een kaart klikken om deze automatisch naar de meest geschikte locatie te verplaatsen.
 • De koning is de hoogste kaart en er past alleen een Q onder.
 • De laagste kaart is een aas en deze gaat alleen onder een twee.
 • Als je geen andere mogelijke zet ziet, kun je de Voorraadkaarten gebruiken.
 • Niet tevreden met je laatste zet? U kunt het terugdraaien met de knop Ongedaan maken.
 • Je kunt alleen meerdere kaarten tegelijk verplaatsen als ze van dezelfde reeks zijn.
 • Je kunt een Spider Solitaire 2 Suits-spel alleen winnen als alle Voorraadkaarten zijn leeggemaakt.
 • Probeer het spel in zo min mogelijk acties te voltooien om een ​​hoge score te behalen.

Kenmerken

Spider Solitaire 2 Suits heeft een eenvoudig uiterlijk en eenvoudige regels. Je begint het spel met 500 punten en elke actie trekt een punt van je totaal af. Er is geen aftelklok, maar er staat wel een timer rechtsboven in je scherm. Om meer open kaarten te krijgen kun je kaarten van de voorraadstapel gebruiken, en er is een Ongedaan maken knop om je laatste actie(s) ongedaan te maken.

Het grote verschil tussen Spider Solitaire 2-kleuren en andere versies van Spider Solitaire is dat je altijd twee kleuren moet gebruiken; er is geen mogelijkheid om met één of vier kleuren te spelen zoals in andere versies van Spider Solitaire, zoals Spider Solitaire Windows.

Speel gratis Spider Solitaire 2 Suits online

Als je zin hebt in een leuk maar boeiend spelletje gratis Spider Solitaire 2 Suits online, dan is dit je kans! Je mag dit spel hier op onze website gratis spelen zonder beperkingen. Een ander leuk spel in hetzelfde genre is Spider Solitaire Time. Dat spel heeft, net als Spider Solitaire 2 Suits, een tijdslimiet maar voegt meer spanning toe.