Spider Solitaire Big spelen

Spider Solitaire Big van Gameboss is een fantastisch spel om te spelen, met grote, heldere kaarten en een unieke hintknop. Op deze pagina worden de spelkenmerken van deze titel doorgenomen, evenals de spelregels en de mogelijkheid om Spider Solitaire Big gratis online te spelen. Je hoeft Spider Solitaire Big niet te downloaden; je mag het nu gewoon in je browser spelen. Wil je meer ontdekken over dit intrigerende spel? Lees dan dit artikel of probeer het spel uit door op de bovenkant van deze pagina te klikken.


spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr


Spider Solitaire BIG regels

Spider Solitaire Big is hetzelfde als andere versies van Spider Solitaire. Er zijn drie verschillende stadia, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel. Je moet een rij van 13 kaarten van dezelfde soort aanleggen, beginnend met een K en eindigend met een A, om kaarten weg te spelen. Het verwijderen van alle kaarten van de stapel wordt beschouwd als het winnen van een spel Spider Solitaire Big. Een van de basisregels van Spider Solitaire Big is dat alleen kaarten met één punt minder onder een andere kaart passen; een zes zou bijvoorbeeld alleen onder een zeven passen.

Spider Solitaire BIG regels samenvatting

 • Het spel begint met 52 kaarten, die verdeeld zijn in tien kolommen en de onderste rijen kaarten tonen.
 • Je mag een kaart die een punt lager ligt dan een andere kaart verbergen door hem erboven of eronder te leggen.
 • Je mag kaarten van verschillende kleuren (tijdelijk) op elkaar stapelen.
 • Om kaarten van het tableau te verwijderen, moeten ze van K-A zijn en dezelfde volgorde hebben.
 • In Spider Solitaire Big is de Koning de hoogste kaart, en de Aas de laagste.
 • De Stock vereist dat je elke kaart in je deck gebruikt.
 • Om de tien kolommen verschijnt een nieuwe kaart, als je op een voorraadkaart klikt.
 • Je kunt de Undo knop gebruiken om je vorige actie te herstellen.
 • Om een vorige verplaatsing ongedaan te maken, kies je de optie Ongedaan maken uit het uitrolmenu.
 • Je verliest een punt voor elke activiteit die je volbrengt. Spider Solitaire Big heeft een startwaarde van 500 punten.


Hoe speel je Spider Solitaire Big

Als je op zoek bent naar informatie over hoe je Spider Solitaire Big kunt spelen, dan ben je op de juiste plaats. Het spelen van dit moeilijke spel is vermakelijk, en het is gemakkelijk genoeg voor iedereen om te leren. Om te beginnen kies je je niveau door het aantal verschillende kleuren te kiezen dat je wilt gebruiken.

De twee belangrijkste regels van Spider Solitaire Big zijn: Ten eerste worden alleen rijen van 13 kaarten in dezelfde volgorde uit het tableau verwijderd. De tweede regel is dat alleen kaarten met precies één punt lager dan een andere kaart eronder passen. Een acht past onder een negen, maar niet onder een tien. Dit moet je onthouden als je Spider Solitaire Groot goed wilt spelen.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Je kunt een kaart alleen onder een andere kaart schuiven als de laatste een punt hoger ligt dan de eerste.
 • De koning is de bovenste kaart in Spider Solitaire Big en alleen een koningin past eronder.
 • Alleen een twee mag gebruikt worden om een A te scoren. De Aas is de laagste kaart in de stapel.
 • Als je op een rij voorraden klikt, krijg je in elke kolom een nieuwe open kaart.
 • Je moet alle kaarten in Spider Solitaire free online gebruiken om het spel uit te spelen, ook die uit de voorraad.
 • Het tableau ruimt alleen hele series (K-A) van dezelfde reeks op.
 • Voor elke zet wordt een punt afgetrokken.
 • Met de knop Ongedaan maken kun je je vorige handelingen terugdraaien.

Kenmerken

De stijl en de “hint knop” zijn de belangrijkste verschillen tussen Spider Solitaire Big en andere Spider Solitaire spellen. Die knop geeft je een hint over wat je volgende zet moet zijn. Spider Solitaire Big heeft drie verschillende niveaus, net als veel andere Spider Solitaire titels. Je kunt spelen met slechts één kleur in de eenvoudige stand, twee kleuren in het gemiddelde niveau, of alle vier de kleuren in het moeilijkste niveau van Spider Solitaire Big.

Spider Solitaire Big gebruikt hetzelfde puntensysteem als andere Spider Solitaire spellen. In elke ronde begin je met 500 punten en verlies je een punt voor elke actie die je onderneemt. Bovenaan je scherm zie je hoeveel tijd je aan een level besteedde en hoeveel stappen je zette.

Speel gratis Spider Solitaire Big online

Spider Solitaire Big is een uniek spel met enorme kaarten en een hintknop. Je kunt Spider Solitaire Big online gratis spelen bovenaan deze pagina. Je hoeft je niet te registreren voor je gaat spelen; klik gewoon en begin meteen. Veel meer Gameboss spellen zijn te vinden op onze website. Spider Solitaire Classic is een van de populairste spellen van Gameboss, en het is zeker het proberen waard.