Spider Solitaire Blue spelen

Geef je de voorkeur aan een online Spider Solitaire spel zonder poespas? Als dat het geval is, is de Spider Solitaire Blue versie misschien precies wat je zoekt. Alle kaarten, knoppen, en zelfs de achtergrond achteraan zijn blauw in Spider Solitaire Blue. Het spel bestaat uit verschillende stadia met zowel mentale als fysieke activiteiten. Op deze pagina bespreken we meer over Spider Solitaire Blue’s kenmerken en spelregels. Je mag Spider Solitaire Blue hier ook gratis online spelen!


spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr


Spider Solitaire Blue spelregels

Gameboss Spider Solitaire Blue is een versie van het bekende bordspel Spider Solitaire. De regels van het spel zijn identiek aan die van andere versies van Spider Solitaire zoals bijvoorbeeld Spider Solitaire Classic. Er zijn drie stadia, elk met een verschillend aantal kaarten. In het gemakkelijke stadium speel je uitsluitend met één kleur; in het middelste stadium mag je twee kleuren gebruiken; en in het moeilijkste niveau heb je vier kleuren te gebruiken.

De regels van Spider Solitaire Blue zijn voor elk niveau hetzelfde. Je begint met 500 punten en verliest bij elke zet een punt. Het doel is het tableau zo snel mogelijk leeg te spelen met rijen van één kleur, van een koning tot een aas, in oplopende volgorde. Om ze kwijt te raken moet je rijen van één kleur bouwen, van een koning tot een aas, in oplopende volgorde. Als alle kaarten zijn weggenomen, win je Gameboss Spider Solitaire Blue.

Samenvatting van Spider Solitaire Blue spelregels

Bovenaan je scherm zie je 54 kaarten, verdeeld in tien stapels, waarbij de onderste rijen kaarten zichtbaar zijn. Je mag alles wat één punt lager ligt onder een andere kaart leggen. De Aas is de laagste kaart in Spider Solitaire Blue, terwijl de Koning de hoogste is. Een twee is de enige kaart die je op een Aas kunt plaatsen.

Je kunt een dame alleen onder een koning zetten. De Stockpile kaarten geven je extra alternatieven, maar je moet ze gebruiken om een spel Spider Solitaire Blue te beëindigen. Als je op een Stockpile kaart klikt, verschijnt in elke kolom een andere open kaart.Je kunt alleen meerdere kaarten verplaatsen als ze op een rij liggen. Als je dezelfde rij K-A kaarten hebt, raakt het tableau ze allemaal kwijt. De knop ongedaan maken kan gebruikt worden om je meest recente actie terug te draaien. In Spider Solitaire Blue kost elke zet een punt en het spel heeft 500 punten als beginwaarde. Je wint als alle kaarten van het tableau zijn verwijderd.

Hoe speel je Spider Solitaire Blue

In dit deel laten we je zien hoe je Spider Solitaire Blue kunt spelen. Er zijn drie graden, elk met zijn eigen spelregels. De koning is de hoogste kaart in alle drie de niveaus, en de aas is de laagste kaart. Om kaarten van het tableau weg te spelen maak je rijen van dezelfde kleur, beginnend met een koning en eindigend met een aas. Je wint als alle kaarten zijn weggespeeld. Zo eenvoudig is het.

Hoe de kaarten te verplaatsen?

Als de kaart eronder een punt lager is, kun je hem verplaatsen. Spider Solitaire Blue heeft een ondergrens van vier voor kaarten, dus de Aas past alleen onder een twee. De koning is de hoogste en alleen een koningin kan eronder passen.

Als je op de Stock klikt, krijg je in elke kolom een nieuwe open kaart. Je kunt meerdere kaarten verplaatsen als hun volgorde niet overeenkomt, maar ze moeten wel een volgorde van hoogste naar laagste hebben. Met de knop Ongedaan maken kun je je eerdere acties terugdraaien.

Kenmerken

De drie verschillende niveaus, zowel als het feit dat elk element blauw is, zijn de belangrijkste kenmerken van Spider Solitaire Blue online. In het eerste niveau gebruik je slechts één kleur, maar in het tweede en derde niveau kun je alle vier de kaartsoorten gebruiken. Andere belangrijke spelcomponenten zijn een Ongedaan maken knop en een voorraadstapel, die ook in elk Spider Solitaire spel aanwezig zijn. Een klok boven in je scherm laat zien hoeveel tijd je aan dit spel besteed hebt. Ook het aantal zetten en de resterende punten worden getoond.

Speel gratis Spider Solitaire Blue online

Spider Solitaire Blue is een gratis online versie van het populaire solitaire spel. Het heeft drie moeilijkheidsgraden, waardoor het ideaal is voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Om te ontdekken hoe goed je in Spider Solitaire bent, speel je dit fantastische spel gratis bovenaan de pagina. Een ander uitstekend Gameboss product dat we aanbevelen is Spider Solitaire Big, dat ook geen download-vereisten heeft. Je mag beide kiezen: ze zijn allebei helemaal gratis te spelen en vereisen geen registratie!