Spider Solitaire FRVR spelen

Spider Solitaire van FRVR is een fantastisch Spider Solitaire spel dat je elke dag op je tenen houdt. Je kunt drie moeilijkheden van Spider Solitaire FRVR spelen, of meegaan met de dagelijkse kaart met elke dag nieuwe doelen. We laten je in dit bericht zien waarom FRVR Spider Solitaire zo’n geweldig spel is.

We behandelen de spelregels en het spelverloop, en ook het ontwerp, zodat je er meer over kunt leren of het meteen kunt proberen. Wil je meer weten over dit spel of nu meteen Spider Solitaire FRVR online spelen? Het is helemaal aan jou.


spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr


FRVR Spider Solitaire-regels

Ongeacht de moeilijkheidsgraad die je tegenkomt, de regels van FRVR Spider Solitaire zijn altijd dezelfde. Als je een rij van acht rijen voltooit met kaarten van dezelfde kleur en een totaal van 13 kaarten, heb je Spider Solitaire gewonnen. De eerste kaart in de reeks is een Koning gevolgd door een Aas, daarom staat het bekend als “Koning en Koningin”

Als je een complete rij van K tot A in dezelfde kleur maakt, wordt die in een van de basiscellen gelegd. Je krijgt pas weer een beurt als alle kaarten van de stapel zijn genomen; je moet dus de regels van FRVR Spider Solitaire volgen en het spel winnen als die tijd verstreken is.

Samenvatting van Spider Solitaire spelregels

 • Er zijn tien kolommen van 54 kaarten op het Tableau, die alle gesloten zijn.
 • Alleen een kaart kan boven een andere kaart geplaatst worden als die een punt hoger is. Alleen een acht mag onder een zeven passen.
 • Om er een basiscel van te maken, maak je een rij van 13 kaarten, beginnend met een koning en eindigend met een aas van dezelfde kleur.
 • Je kunt rijen afnemende kaarten in verschillende kleuren rangschikken, maar ze zullen de Stichting niet bereiken en je kunt ze niet meer herschikken.
 • Om Spider Solitaire te winnen moet je alle kaarten van het tableau naar de foundation verplaatsen.
 • Als je een kaart uit de voorraad pakt, verschijnt in elke kolom een nieuwe open kaart.
 • Je kunt je laatste actie ongedaan maken door op de Undo knop te drukken.

Hoe speel je Spider Solitaire FRVR

Wil je leren hoe je Spider Solitaire FRVR kunt spelen? Als dat het geval is, lees dan verder want je zult alles ontdekken wat er te weten valt. De spelregels zijn vergelijkbaar met die in andere online Spider Solitare spellen. Je moet al je kaarten gebruiken en ze naar beneden in de basiscellen schuiven. Als er geen kaarten meer zijn op het tableau en in de voorraad, en ook niet meer in alle basiscellen, heb je Spider Solitaire FRVR online gewonnen.Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • In Spider Solitaire kun je kaarten onder een hogere kaart slepen of erop klikken om ze een punt te verplaatsen.
 • Als je op een kaart klikt, wordt hij onder de betreffende kaart gesleept.
 • Kaarten in het tableau mogen alleen versleept worden als ze een punt hoger liggen. Dit kan een andere tint of soort zijn.
 • Je kunt alleen veel kaarten tegelijk verplaatsen als ze allemaal van dezelfde soort zijn.
 • De koning is de bovenste kaart in Spider Solitaire. Elke rij begint met een koning, en alleen een koningin mag er op volgen.
 • De aas is de laagste kaart in het spel, en hij sluit een rij van 13 afnemende kaarten.
 • Een rij kaarten van koning tot aas met dezelfde volgorde wordt uit het tableau verwijderd en vervangen door een basiscel.
 • Wanneer een nieuwe kaart gekozen wordt, verschijnt in elke kolom een nieuwe open kaart.
 • Als je per ongeluk een fout maakte, druk je op de Ongedaan maken knop om je laatste actie ongedaan te maken.

Kenmerken

Spider Solitaire FRVR is een fascinerend, spannend en verslavend spel. Het is een leuke manier om de tijd te doden terwijl je ergens op wacht. Deze Solitaire variant heeft drie verschillende moeilijkheidsgraden. Je kunt kiezen tussen gemakkelijk (1 kleur), gemiddeld (2 soorten kaarten), of moeilijk (4 kleuren). Je kunt de geluids- en muziekinstellingen aanpassen, terugkeren naar de spelkaart, enzovoort in het optiemenu. Spider Solitaire Classic kan geclassificeerd worden als zowel stijlvol modieus als ecologisch vriendelijk.

Er is geen tijdslimiet, score calculator, of aftelklok in dit Spider Solitaire spel. Je enige doel is om het bord leeg te spelen, en je hoeft je geen zorgen te maken over tijd of zetten. Dit spel werkt in elke browser en is mobiel-vriendelijk, dus je hoeft Spider Solitaire niet te downloaden. Je kunt dit spel gratis online spelen op dit adres.

Speel gratis Spider Solitaire online

Wil je gratis Spider Solitaire online spelen? Ga dan naar de bovenkant van deze pagina en begin meteen te spelen. Als je niet zeker weet of Spider Solitaire van FRVR geschikt voor je is, kijk dan eens naar Windows Spider Solitaire, dat Spider Solitaire over de hele wereld beroemd maakte. Dat spel kan ook gratis online gespeeld worden.