Spider Solitaire spelenSpider Solitaire spelen

Speel Spider Solitaire, een van de populairste solitaire spellen ter wereld, met Code This Lab’s nieuwste spel. Niet voor niets staat dit spel van Code This Lab hoog aangeschreven. Op deze pagina kom je te weten hoe je Spider Solitaire online kunt spelen en krijg je een kans om het spel gratis te spelen. Begin gerust nu meteen Spider Solitaire te spelen, of neem de spelregels en mogelijkheden van deze fantastische titel van Code This Lab nader door.


spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr


Spider Solitaire Spelen spelregels

Voor we in detail ingaan op de spelregels van Code This Lab Spider Solitaire, is het belangrijk op te merken dat er drie verschillende niveaus zijn. De hoeveelheid kleuren die je gebruikt bepaalt het verschil in deze niveaus. Het hoofddoel en de spelregels voor Spider Solitaire zijn allemaal gelijk: maak het tableau leeg door stapels van 13 kaarten van dezelfde kleur te vormen met een koning bovenop en een aas als laagste kaart. Deze stapels worden automatisch van de stapel genomen, en als er geen kaarten meer overblijven win je.

Spider Solitaire spelregels

Er liggen tien stapels kaarten boven op je scherm. Dit is het tableau.

 • De eerste vier stapels bevatten vijf dichte kaarten en één open kaart. De overige stapels bevatten vier gesloten kaarten en één open kaart.
 • Je kunt een voorwerp met een lagere waarde onder een ander schuiven.
 • Rechts onderaan je scherm liggen vijf kaarten. Deze staan in dit spel bekend als de voorraad.
 • Als je op een voorraad stapel klikt, krijg je voor elke kolom een nieuwe open kaart.
 • De lege cellen rechtsboven zijn bekend als de Stichting.
 • er worden 100 punten toegekend aan elke complete K-A serie die deel uitmaakt van hetzelfde systeem.
 • In deze cel nemen alle voltooide K-A reeksen uit hetzelfde systeem hun intrek.
 • Je kunt een ongedaan maken knop gebruiken om je laatste zet terug te draaien.
 • Je begint met 500 punten en verliest een punt voor elke actie; je moet zelf de score bijhouden.
 • Als alle kaarten op het fundament gelegd zijn, win je het Spider Solitaire spel. Spider Solitaire spelen met drie versies

Hoe speel je Spider Solitaire

Als je je afvraagt hoe je Spider Solitaire moet spelen voor je een spel begint, ben je op de juiste plaats op deze pagina aangekomen. Het is belangrijk te weten dat er niet veel verschil is tussen hoe je Spider Solitaire speelt en online Spider Solitaire. Het enige belangrijke verschil is dat de kaarten online automatisch gedeeld worden. Je doel in dit spel is je spin op te bouwen door kaarten van het Tableau op het Fundament te leggen. Alleen kaarten van dezelfde kleur, beginnend met een koning bovenaan en eindigend met een aas onderaan, kunnen op het Fundament geplaatst worden.Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • In Spider Solitaire Code This Lab kun je een kaart onder een aangrenzende kaart slepen die een punt hoger ligt, of hem naar de bodem van de stapel slepen.
 • De hoogste kaart is een koning, terwijl de laagste een aas is.
 • Alleen een drie, bijvoorbeeld, past onder een koningin.
 • Je kunt kaarten uit de voorraad gebruiken om extra series te maken.
 • Bedenk dat zelfs als je het tableau van alle kaarten kunt ontdoen, je nog steeds de voorraadkaarten moet wegwerken.
 • Het doel van Spider Solitaire is een aflopende rij van K-A kaarten van Aas tot Koningin te maken, te beginnen met de Joker. Alleen reeksen K-A kaarten van dezelfde groep mogen samen in één keer naar de Stichting worden gebracht.
 • Slechts een rij van 13 kaarten van dezelfde reeks kan naar de Foundation worden verplaatst (K-Q-J-10-9-8-7-6-5-4-3-2)
 • Je kunt een lege cel vullen met elke set kaarten of een enkele kaart.
 • Het is ook mogelijk reeksen in reeksen te combineren, maar bedenk dat de Stichting alleen een reeks kaarten van dezelfde reeks aanvaardt.

Kenmerken

Dit Lab heeft drie verschillende moeilijkheden. Je speelt met slechts één kleur in het makkelijke niveau. Het tweede niveau speel je met twee kleuren, en het “moeilijke” niveau maakt gebruik van vier verschillende kleurschakeringen. Je begint het spel met 500 punten en verliest een punt voor elke actie die je onderneemt. Verplaats je een rij kaarten naar de Stichting, dan krijg je 100 punten. De gameplay en de regels van Spider Solitaire zijn rechttoe rechtaan, net als de stijl van dit gratis online spel Spider Solitaire. Behalve het veranderen of uitzetten van fx geluiden bevat dit gratis online spel Spider Solitaire geen andere mogelijkheden.

gratis Spider Solitaire spelen online

Je hebt nu alles ontdekt wat er te weten valt over Spider Solitaire, inclusief de spelregels. Het is tijd om je pas ontdekte kennis in de praktijk te brengen. We hebben op deze pagina een link die je naar een site brengt waar je gratis Spider Solitaire BLUE kunt spelen. Ook zonder te registreren kun je het spel gratis spelen.

Een andere uitstekende Spider Solitaire titel met een mooi ontwerp is Spider Solitaire Classic. Zie je? Je hebt zojuist twee fantastische Solitaire spellen gespeelt en mag dat blijven doen op onze website. Veel plezier!