Spider Solitaire Time spelen

Als je denkt dat Spider Solitaire geen onontdekte trucjes heeft, probeer dan eens alle levels in Spider Solitaire Time uit te spelen. Je staat onder grote druk om een spel Spider Solitaire Time uit te spelen, met drie verschillende niveaus en een afteltimer. Je kunt alle spelkenmerken en tijdregels leren kennen om je voor te bereiden op dit spannende spel.

We laten je zelfs gratis Spider Solitaire Time online spelen. Je kunt een gratis Spider Solitaire Time-game bovenaan deze pagina vinden, maar voel je vrij om meer informatie over deze game te lezen in het onderstaande artikel.


spider-solitaire-big-gameboss
spider-solitaire-blue
spider-solitaire-classic

spider-solitaire-2-suit
Patience spelen
Spider-solitaire-spel-icoon-200x200

spider-solitaire-windows
spider-solitaire-time
spider-solitaire-frvr


Spider Solitaire Time spelregels

Het is essentieel te weten dat Spider Solitaire Time drie verschillende niveaus heeft voor je begint. De regels van Spider Solitaire Time zijn in elk level hetzelfde. De hoeveelheid kleuren die je gebruikt is in elk level anders.

In de makkelijke stand speel je maar met één kleur, en in de medium stand wissel je af tussen twee kleuren. In het moeilijkste level mag je met alle vier de kleuren spelen. Het doel is alle kaarten van het Tableau naar het Fundament te verwijderen door een rij van 13 kaarten te maken die begint met de koning en in dezelfde volgorde doorloopt tot de aas.

Spider Solitaire Timer rules opsomming

 • De bovenkant van je scherm is verdeeld in tien stapels, met de onderste rijen kaarten bloot.
 • Je kunt elke auto met precies één punt lager onder een hogere kaart plaatsen.
 • De koning is de hoogste kaart in Spider Solitaire Time, terwijl de aas de laagste is.
 • Je kunt alleen een aas onder een twee en een dame onder een heer plaatsen.
 • Je moet ook de kaarten rechtsonder op je scherm gebruiken. Als je op een van deze kaarten klikt, verschijnen er onder de tien kolommen tien nieuwe kaarten.
 • Je kunt slechts een aantal kaarten verplaatsen dat gelijk is aan het totaal aantal kaarten in je hand, of aan de telling als ze allemaal op volgorde liggen en van dezelfde kleur zijn.
 • Als je een rij van 13 kaarten van K-A construeert, wordt het tableau automatisch opgeruimd.
 • De Undo knop kan gebruikt worden om je laatste actie terug te draaien.
 • Je begint het spel met 500 punten; elke actie trekt een punt van je score af.
 • Om Spider Solitaire Time te winnen maak je het tableau en de kaarten rechtsonder op tijd leeg.

Hoe speel je Spider Solitaire Time

Spider Solitaire Time is een eenvoudig spel om te spelen, wat het ideaal maakt om op je keukentafel te spelen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe je kunt spelen, zijn er twee methoden om te gaan.

De eerste manier om Spider Solitaire Time te spelen staat nu bovenaan deze pagina. De alternatieve mogelijkheid is om hieronder te lezen hoe je Spider Solitaire Time speelt. Laten we beginnen met het doel: je moet het tableau binnen de tijdslimiet leegmaken terwijl je zo weinig mogelijk acties onderneemt.Hoe de kaarten te verplaatsen?

 • Je mag een lager scorende kaart op een andere kaart stapelen.
 • De Koning is de belangrijkste kaart in Spider Solitaire Time Gameboss, gevolgd door de Aas. Er is maar één plaats voor een Aas, en dat is onder een Twee; en een vrouw kan niets dragen onder een Koning.
 • Als je mogelijkheden op zijn, trek je kaarten van rechtsonder (Stockpile). Je krijgt op deze manier tien nieuwe open kaarten.
 • Je mag maar een paar (als dat al kan) van je kaarten tegelijk verplaatsen.
 • Om je laatste actie ongedaan te maken, gebruik je de Undo knop.

Kenmerken

De naam “Spider Solitaire Time” is al gevuld met inhoud. Elk level heeft een aftelklok. Je begint elk spel met 500 punten en verliest een punt voor elke actie die je onderneemt. Om te winnen moet je een level in zo weinig mogelijk stappen uitspelen.

Er zijn drie verschillende graden om uit te kiezen, en het aantal voltooide bewerkingen wordt in een teller weergegeven. Ondanks zijn eenvoudige uiterlijk heeft Spider Solitaire Time veel functies en spelmogelijkheden voor urenlang speelplezier.

Gratis Spider Solitaire Time online

Geloof je dat je het in minder dan een minuut kunt? Probeer dan eens gratis Spider Solitaire Time te spelen op het internet. Als je een andere versie van Spider Solitaire wilt spelen, zijn er verschillende mogelijkheden op onze website. Het uitstekend genoemde Spider Solitaire Blue van dezelfde ontwikkelaar is een andere titel die zeker het proberen waard is.